maanantai 14. marraskuuta 2016

Monikäyttöiset sisustustikkaat
Taas on uusi viikko aluillaan ja uudet kujeet mielessä. No, ei nyt sentään mitään kovin ihmeellisiä kujeita, ihan vaan yötöitä ja tulevien vapaapäivien odottelua. Rentoutumista, hierontaa, urheilua ja ruokavalion keventelyä liiallisen lipsumisen jälkeen. Kaamosväsymystä näyttäisi olevan ilmassa, veto tuntuu olevan aika nollissa ja se vaikuttaa vähän kaikkeen arkiseen olemiseen ja tekemiseen. Valoisista päivistä ja lumen tuomasta puhtaudesta otetaan kaikki irti ja henkisesti toki jo valmistaudutaan lauhtuvaan säähän ja vesisateisiin. Suomen talvi, ahhh niin vaihteleva ja yllätyksellinen!

Muutama päivä sitten kurkistin melkein jo unohdetulle parvekkeelle. Pelargoniat olivat mennyttä. No ei ihmekään etteivät selvinneet yli 10 asteen pakkasista. Haudattuani pelargoniat sain kuningasidean: Kukkatelineenä toimineet sisustustikkaat ( klik ) saivat siirron sisälle. Kieputtelin huolettomasti tunnelmavalot tikkaiden ympärille, ripustin yhden paperitähden ja annoin parvekekukan virkaa toimittaneen muratin jäädä roikkumaan niille sijoilleen. Ja kas, siinäpä minun pre-joulupuu! Kovin karsitussa asussa tällä hetkellä, hetken mielijohteesta syntynyt. Kunhan ehdin muhittelemaan visioitani, tikkaista saattaa tulla olohuoneen katseenvangitsija. Jouluinen sellainen. Mutta ihan kiva se on noinkin, tunnelmavalot on tämän vuodenajan juttu ja näyttävät hyvältä oikeastaan missä tahansa. Aika moneen nuo sisustustikkaat taipuu!

Nyt ruokakauppaan pähkäilemään mitä tällä viikolla syötäisiin ja postiin noutamaan kovin odotettu paketti. Paketin sisällön paljastan teillekin jossain vaiheessa. 

Mukavaa maanantaita! Pus pus!


*Anu15 kommenttia:

 1. Kaunista ja niin oli myös paikan päällä! Oli kiva nähdä ja höpistä niitä näitä! Mini oli ihan täpinöissään uusista sukista <3 Kiitos vielä tosi paljon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana! Tosi kiva kun kävit, olet aina tervetullut uudelleen! Toivottavasti sukat ja lapaset lämmittävät teitä molempia. :)

   Poista
 2. Näyttääpäs tikkaat hyvältä! Ja tuo musta väri - se vaan on niin ♥!

  Nyt iski "mä haluun kans!" -fiilis, mutta eipä taida meidän nurkkiin enää tikkaat mahtua. Pitäiskö siis etsiä uusi isompi koti vai tyytyisikö vain hankkimaan sisustus-/jouluvalot tunnelmaa tuomaan... Päätynen tuohon viimeisimpään vaihtoehtoon, tulee huomattavasti halvemmaksikin. ;)

  Kauniita hetkiä orastaviin talvipäiviin!
  Mirkka / mnewcomer.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Eihän nuo kovin kallis investointi ollut ja näppärä tyyppi tekisi samanlaiset itsekin. Ja mahtuvat myös pieneen tilaan, vink vink!

   Poista
 3. Mukavaa viikkoa Anu! Tunnelmallista siellä ainakin näyttää olevan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna! Kotona pitää olla tunnelmaa ja lämpöä!

   Poista
 4. Voi että miten kaunista <3 Ihanat tikkaat kyllä. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanna! Onneksi nuo soveltuvat moneen, olisi ollut harmi jättää talveksi parvekkeelle.

   Poista
 5. Todella kaunista ja tunnelmallista siellä 🤗❤ tikkaat tähtineen ja valoineen on ihan pop 💖

  Mukavaa iltaa ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tähän aikaan vuodesta on pakko panostaa kotoisaan tunnelmaan, koska suurimman osan ajastaan viettää kotosalla. :)

   Poista
 6. Todella kauniin ja tunnelmallisen näköistä siellä! <3 Ihanasti sopii tikkaat myös sisätiloja sievistämään. :)

  VastaaPoista
 7. Todella kauniita kuvia <3 ja muutenkin niin kaunista! Kyllä minunkin tämän inspiroivana pitää laittaa lisää joulua meille.

  VastaaPoista