sunnuntai 27. marraskuuta 2016

Ensimmäinen adventti













Huomenta!

Täällä on elelty ihan hipihiljaa pari viikkoa. Piti ottaa vähän etäisyyttä blogiin ja pyyhkiä paha mieli pois. Kai se on vaan fakta ettei täällä blogistaniassa(kaan) voi välttyä ikäviltä asioilta. Otin myös opikseni mistä täällä saa puhua ja mistä ei. No, nyt on taas parempi fiilis ja bloggailu jatkuu tyypillisen verkkaiseen tahtiin. Hei, kiva muuten että juuri sinä olet siellä nyt lukemassa tätä! Kiitos!

Ensimmäinen adventti tuli taas ihan yllättäen. Tosin eipä tähän sunnuntaihin sen enempää olisi tarvinnutkaan valmistautua. Adventtikynttelikköä en tänä vuonna halunnut värkkäillä, polttelen kynttilöitä joka tapauksessa, koko ajan ja paljon. Voidaan vaikka sopia, että ostin nuo talven ensimmäiset hyasintit juuri adventin kunniaksi (vaikken ostaessani muistanut koko adventtia...). Onhan ne aika ihania juuri tuossa vihreässä nuppuvaiheessa. Saa nähdä milloin ensimmäinen valkoinen (tottakai) kukka aukeaa. 

Tänä viikonloppuna on vietetty kahdet pikkujoulut. Perjantaina olimme pienellä työporukalla katsomassa Stars Show XXL:n Hartwall Areenalla, olipa aikamoinen show! Halli täynnä väkeä ja huikean hulvaton meininki. Innokkaimmat porukastamme jatkoivat vielä kaupungin yöhön, minä suuntasin räntäsateessa kotiin vällyjen väliin. Eilen vietimme mukavaa pikkujoulu-tupari-iltaa ystäväni kauniissa kodissa Helsingin keskustassa. Illan emäntä oli kattanut pöydän täyteen herkkuja ja janoisille oli tarjolla juotavaa glögistä kuplivaan. Rentoa jutustelua, uusiin ihmisiin tutustumista ja kotoisaa tunnelmaa. Kotikemut ovat ehdoton suosikkini nykyisin! Iltamme jatkui vielä parin tunnin verran kaupungin hulinassa. Tulipahan taas todettua ettei se todellakaan ole enää mun juttu. Oma sänky ja hyvät unet voittaa mennen tullen alkoholinhuuruiset, hikiset ja täyteenahdetut yökerhot. Aika aikaansa kutakin...

Leppoisaa ensimmäistä adventtia!


*Anu


15 kommenttia:

  1. Ompa ihanat hyasintti kuvat 💖 nuita kukkia sitten jaksan ihastella ja ihastella! Täälläkin toinen kierros jo menossa 🤗

    Kiitos mukavasta blogistasi ja kauniista kuvistasi itsellesi 💖

    VastaaPoista
  2. Ihanat hyasinttikuvat! Voi että mä oon vähän kade noista, minä kun en niiden tuoksua kestä lainkaan.... Mukavaa ensimmäistä adventtia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jossu! En minäkään fanita niiden voimakasta tuoksua (kestän sen kyllä), onneksi eivät tuoksu nuppuvaiheessa juurikaan.

      Poista
  3. Vastaukset
    1. Kiitos Heini! Sen enempää en viitsi asiasta avautua, mutta tuntuu, että jotkut tietävät (luulevat tietävänsä) elämästäsi enemmän kuin sinä itse ja kokevat, että voivat arvostella toisia pelkkien blogiekstien perusteella. Lisäksi joillakin on taipumuksena väännellä asioita ja ymmärtää tahallaan väärin (toisin kuin asian kirjoittaja on tarkoittanut). Otin opikseni ja mietin tästä lähtien hyvin tarkkaan mistä kirjoitan ja mitä sanavalintoja käytän etten tule väärinymmärretyksi ja sitä kautta loukatuksi.

      Poista
  4. Mitä ihmettä? Mitä on käynyt?

    Tsemppiä sinne <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Vastaus kysymykseesi yllä Heinin kommentissa. :)

      Poista
  5. Voi kun ihmiset oppis pitämään suunsa kiinni jos ei ole mitään positiivista sanottavaa. Jaksan aina ihmetellä näitä ihmisiä, joiden on pakko kommentoida blogeja ikävään sävyyn. Jos ei miellytä, niin pysyisivät pois! Tämä on tietysti helppo sanoa, mutta jätä sellaiset ikävät kommentit omaan arvoonsa, ja jatka entiseen malliin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinhän sitä toivoisi. Itse kun yritän pitää blogin sellaisena hyvän mielen paikkana niin kyllähän se harmittaa, jos joku haluaa tulla välttämättä piikittelemään. Ja tietysti ne tyypit on sellaisia joita ei pysty jäljittämään, anonyymejä tai sellaisia nimellisiä, joiden henkilöllisyys ei selviä. Silloin on helppo huudella...

      Poista
  6. Olen samaa mieltä Mariannen kanssa. Pyyhi ne ikävät kommentit mielestä ja ilahduta meitä jatkossakin kivoilla päivityksilläsi. Hyvää ekaa adventtia sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kikka! En minä halua enää vaivata päätäni tällä asialla. Kiva että osaan myös ilahduttaa teitä lukijoita! :)

      Poista
  7. Kauniit kuvat ja ihanat hyasintit!

    VastaaPoista
  8. Höh! Huomasinkin, että olit poistanut viimeisimmän tekstin. En sitä kyllä ehtinyt lukea, olin päivällä vain kiinnittänyt huomiota, että olet kirjoittanut jotain uutta ja sitten "säästin" sen lukemisen iltaan. Tosi tylsää, että olet törmännyt ikävään kommenttiin! Mulla itselläni on vielä niin pieni/tuntematon blogi, etten ole ehtinyt saada ikäviä kommentteja (heh, lue: en vielä ole saanut kommentteja kuin muutamia :)), mutta voin kyllä uskoa, että niistä pahoittaa mielensä.

    Toivottavasti asia ei jää vaivaamaan sua tai tapaasi kirjoittaa! Löysin blogisi vasta vähän aikaa sitten ja tämä on JUST semmoinen, mitä tykkään lukea. Älä siis anna ääliöiden päästä pinnan alle, vaan jatka ihanaan, omaan tyyliisi! Ihanaa viikon jatkoa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin tein hetken harkinnan jälkeen. Ajattelin että on parempi tehdä niin ettei asia saa enempää vettä myllyyn, helpompi unohtaa koko tylsä juttu.

      Kiva että olet löytänyt blogini ja tykkäät käydä visiitillä! Toivottavasti pystyn tarjoamaan jatkossakin lukijoilleni "hyvää viihdettä" omasta elämästäni! Ensi vuonna siitä tulee taatusti jännempää kuin koskaan!

      Poista