perjantai 5. elokuuta 2016

Perinteistä parhaat

Taas ropisi lisää vuosia elämään! Ollaan nimittäin naurettu kälyni kanssa mökkimaisemassa mahat kippurassa, vedet silmissä ja posket kipeinä (ja melkein pissat housussa). Mökkikeikasta on muodostunut yksi parhaista perinteistä ikinä, tämä oli mökkivieraskirjan mukaan ainakin viides kerta. Vietämme vuorokauden verran kauniissa jävimaisemassa Hämeen sydämessä nauttien hyvästä ruuasta ja juomasta sekä tietenkin parhaasta seurasta. 

Kyllä meitä taas vähän jännitti, kun ennuste lupasi ukkosta ja sadetta pitkin päivää. Onneksemme saimme nauttia ihanasta auringonpaisteesta melkein koko päivän. Paitsi... Lähdimme lounaan jälkeen noin kilometrin päähän poimimaan mustikoita jälkkärijäätelön kaveriksi. Taivas tummeni ja päätimme, että lähdemme ensimmäisen sadepisaran tipahdettua takaisin mökille. No, se oli jo liian myöhäistä. Päällemme sattui ehkä tämän kesän rajuin sadekuuro! Ei siinä juoksuaskeleetkaan auttaneet, sillä mökille päästyämme olimme litimärkiä alusvaatteita myöten. Onneksi saimme pelastettua mustikat, kiitos suojaavan villatakkini! Samalla taivas taas kirkastui ja saimme nauttia jäätelöt laiturilla auringonpaisteessa. 

Ilta oli niin kaunis, tyyni järvi ja lämmin kesäaurinko. Soutelimme pienen lenkin ja nautimme veneessä kuohuvaa ja mansikoita. Tyylikkänä verkkareissa, villasukissa ja Reiskoissa (kiitos veljelleni koon 46 Reiskojen lainasta...). Souturetken jälkeen grillasimme maittavan illallisen ja sitten olikin aika lämmittää sauna ja mennä kylpemään. Tulipa sitten viimein heitettyä myös talviturkki. Ja kylmää oli! Illan hämärtyessä virittelimme laiturille tunnelmallisen lyhtymeren ja viltteihin kietoutuneena loikoilimme kirkkaan tähtitaivaan alla. Herkuttelimme juustoilla ja hedelmillä, kyytipojaksi viilenneen illan jäähdyttämää (+12) punaviiniä. Joutsenetkin taisivat laulaa yhdessä Spotifyn soittolistan kanssa. Silmäluomia alkoi painaa klo 2, jolloin hiivimme mökkiin untenmaille.

Alustavasti oli puhetta jo ensi kesän reissusta, jospa silloin vedettäisiin keikka vähän eri konseptilla. Katsotaan mitä ideariihessä saadaan aikaiseksi vuoden aikana. Mutta sitä ennen tulee vielä monta mukavaa hetkeä ihanan kälyni kanssa! Kiitos L!!

Nyt palataankin takaisin arkeen, työntäyteinen viikonloppu edessä! Rentoa viikonloppua jos olet vapaalla ja kovasti tsemppiä, jos joudut töissä pakertamaan!


*Anu6 kommenttia:

 1. Oi mitä kuvia! Aivan ihanan näköistä :)) Teille on varmasti ollut tosi kivaa.

  VastaaPoista
 2. Tästä tarttui mukaan eri hyvä mieli <3 ihana postaus :) viimeisenä lomapäivänä oli mukava lukea tälläisiä tunnelmia ja palata omaan mökkireissuun :)

  Mukavaa viikonloppua myös sinne työläiselle! Täälläkin edessä piiitkä vloppu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Täälläkin on selvitty viikonlopun työputkesta ja nyt edessä yksi odotettu vapaa!

   Poista
 3. Ihania kuvia + tunnelmaa <3
  Mulla jatkuu maanantaina työt - Mukavaa viikonloppua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Päivä oli ihan mahtava!
   Tsemppiä arkeen!

   Poista