maanantai 22. elokuuta 2016

Huippuhetkiä ja romahduksia

No huh huh, mihin nämä viikot oikein katoavat? Nyt maanantai, kohta sunnuntai. Ja mitä jää väliin? Viime viikko oli täyteen buukattu. Aloitin maanantaina kymmenen viikon mittaisen treenivalmennuksen, jonka noudattaminen vie suuren osan vapaa-ajastani. Kokkailua, salitreenejä ja kävelylenkkejä. Muiden ryhmäläisten kanssa somettelua, uuden opettelua ja viikko-ohjelmien laatimista. Tätä projektia kuitenkin R A K A S T A N  ja saan siitä hurjasti hyvää oloa ja mieltä! Työ sen sijaan syö energiaa ja stressaa tällä hetkellä enemmän kuin pitäisi. Kesä (ja koko alkuvuosi) on ollut töissä todella uuvuttava ja rankka. Onneksi pientä helpotusta on luvassa syyskuun alkupuolella, sillä kesälomasta puolet on pitämättä. Voi, miten odotankaan lomaa!

Viime viikonloppuna vierailin ystäväni luona länsirannikolla. Vietimme oikein mukavan ja rennon viikonlopun kuulumisia vaihtaen, kuntoillen ja kahvitellen. Nautimme saunan lämmöstä, auringonpaisteesta ja terveellisestä ruuasta. Valitettavasti viikonlopun aikana kroppani alkoi protestoida ja nyt saikuttelen kotona flunssaisena. Olen todella huono sairastamaan, kun en millään jaksaisi vaan olla ja levätä. Onneksi en kuitenkaan ole ihan petipotilas...vielä. Eniten harmittaa, kun viikon treenit jäävät väliin. Nyt kun motivatio olisi huipussaan! No, nyt ei auta muu kuin ottaa iisisti ja toivoa, että tauti on express-mallia! 

Miten sinun viikkosi on alkanut? Oletko vielä säästynyt kesäflunssalta?

Rentoa maanantai-illan jatkoa ja energiaa uuteen viikkoon!


*Anu14 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kovasti parantumista ja tsemppiä treeneihin sitten ❤

   Poista
  2. Kiitos, toivotan että alkaisi pian helpottaa. Toistaiseksi ollan vielä menossa huonompaan suuntaan... :(

   Poista
 2. Paranemisia ja tsemppiä treeneihin sekä voimia töihin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kyllä tästä taas noustan, kunhan ensin käydään pohjan kautta. ;)

   Poista
 3. Mä niin haluun kuulla lisää tuosta 10 vkon treenistä!??! Kerrotko :)?

  Viikko on alkanut ihanasti ja urheillen. Onneksi ei ole taudit vielä päässeet meille asti.

  Kaunista viikkoa ja tsemppiä projektiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kai mä voin kertoa, vaikka kiinnostuneita ei kovin montaa ilmoittautunut. ;)
   Kiitos tsempistä!

   Poista
 4. Voi ei, kesäflunssa ei ole mikään kiva juttu - eihän flunssa koskaan ole! Ei ole tauti vielä iskenyt itseeni, tosin jonkinlaisen viruksen aiheuttama kuumeilu ja huono olo tarttui jostakin, mutta meni onneksi päivässä ohi.
  Pikaista paranemista ja huipputreeniä!

  Terkut aurinkoisesta Budapestista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei todellakaan ole kiva ja sattui vielä niin huonoon saumaan. Mut jos jotain positiivista, niin ehdin parantua ennen lomaa! Kiitos tsempeistä!!

   Poista
 5. Voi äh, tuota flunssaa on ollut liikkeellä. Meilläkin käynyt melkein koko porukan läpi, pienin nyt vuorossa. Tsemppiä töihin, I know the feeling.. Toivottavasti sielläkin nyt vähän helpottaa. Parane pian!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tätä tuntuu olevan liikkeellä, kurja riesa! Tosin ehkä tämmönen pakkolepo teke mulle nyt ihan hyvää...vaikka mieli halajaakin salille ihan vietävän paljon! ;)

   Poista
 6. Pikaista paranemista ja toivottavasti pääset taas pian treenaamaan! Siellä se loma siintää, ihanaa kun jotain mitä odottaa :)

  VastaaPoista
 7. Kyllä muakin kiinnostaa tuo 10 viikon treeni, onkohan multa mennyt joku postaus ohi... Ilman muuta!

  VastaaPoista