lauantai 18. kesäkuuta 2016

Kesäloma!














Kyllä tätä on taas odotettu, melkein viisi kuukautta! Kesälomaa nimittäin. Nyt aloittelen kesäloman ensimmäistä parin viikon pätkää. Lyhythän se on, mutta aion ottaa kaiken ilon irti, satoi tai paistoi. Kesäloma osa 2 on sitten syyskuussa, pariviikkoinen sekin. 

Tähän ensimmäiseen lomapätkään mahtuu reissu Pohjois-Karjalan maisemiin ihanien blogisiskojeni Minnan ja Heinin luo.  Loma-ajalle osuu myös juhannus, jonka vietän veljenperheen luona Hämeessä. Ja onpa tässä suunnitteilla pieni matka naapurimaahankin. Ja vielä jää muutama päivä aikaa nauttia kesästä myös ihan kotikulmilla. Tehokas, hauska ja toivottavasti myös rentouttava pariviikkoinen edessä. 

Kesältä (ja lomalta) odotan mukavia hetkiä ystävien kanssa, retkiä lähelle ja kauemmas. Toivon aurinkoisia ja lämpimiä päiviä, uusia elämyksiä ja kokemuksia. Haluan nauttia hiekkarannoista, metsäpoluista, merituulesta, valoisista illoista, lämpimistä aamuista. Haluan herkutella mansikoilla, herneillä, jäätelöllä, salaateilla, grilliruualla ja pirskahtelevilla kesäjuomilla. 

Lomakuulumisia päivittyy ensitilassa Instagramiin ja myöhemmin myös tänne blogiin. Jäähän seurailemaan!

Iloa sateiseen lauantaipäivään!

*Anu


12 kommenttia:

 1. Kuulostaa huipulta nuo sinun suunnitelmat! Kovasti terkkuja Pohjois-Karjalaan <3 Mieki tahon sinne! Loistavaa seuraa olis kyllä siellä!!! Muista verkkahousut...hih :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Verkkarit on pakattu mukaan, sillä ulkoilua ois tiedossa varamaisemissa. Hyvää seuraa kokonaiset kolme päivä, jei!

   Poista
 2. Oikein iloista lomaa <3 nauti loma päivistä :) ihanan pirtsakat kuvat <3

  VastaaPoista