keskiviikko 15. kesäkuuta 2016

5-vuotias
Huomenta!

Enpä olisi ikimaailmassa uskonut näkeväni tätä päivää täällä blogissa. Siitä on nimittäin tasan VIISI vuotta, kun rustailin ensimmäisen tervehdyksen tänne blogiin kesken yövuoron. Lyhyt ja ytimekäs minipostaus, joka sai peräti yhden kommentin. Aika hyvä, sanoisin! Sen yön jälkeen blogi on nähnyt kaikenlaista. Nimi vaihtui jossain välissä ja sisustuspainotteisesta blogista on lipsuttu lifestyle-puolelle ja viime ajat on menty todella sekalaisissa aiheissa ja tunnelmissa.Parin ensimmäisen vuoden postaukset ovat näin jälkeenpäin selaillessa aika noloja ja kuvatkin ihan mitä sattuu. Onneksi tämäkin on asia, missä voi kehittyä vuosien varrella (ja niin on tainnut käydäkin). Matkaan on mahtunut niin myötä- kuin vastoinkäymisiä. Monta kertaa olen pohtinut lopettamista, mutta aina vaan olen jaksanut jatkaa. Nyt mennään rauhallisella tahdilla, postaus kerran kaksi viikkoon ja sitä rataa. Te lukijat olette antaneet syyn jatkaa. Erityisesti te, joihin olen saanut tutustua ihan oikeassa elämässäkin. Ihania ihmisiä olette!
Blogi jatkaa taivaltaan, sen lupaan. Aihepiirit pyörivät sisustuksen, ruuan, luonnon, matkojen ja sekalaisten höpinöiden ympärillä. Teiltä lukijoilta toivon kärsivällisyyttä ja ymmärrystä silloin, kun postaustahti hidastuu. Ja silloin, kun teidän blogit jäävät lukematta ja kommentit kirjoittamatta. Olen antanut itselleni luvan olla hidas (vain blogissa). Elämässä on niin monta mukavaa asiaa, joista haluan nauttia, joten aina aika ei riitä blogille. Ja tärkeysjärjestyksessä blogin edelle menevät ystävät, urheilu, luonto, uni, perhe ja valittettavasti myös työ (pahuksen aikasyöppö!).
Ihanaa että olette siellä ja jaksatte lukea, myötäelää ja kommentoida! Ja kiitokset teille, jotka olette jaksaneet pysytellä mukana ihan blogin alkuajoista asti!

ONNEA omalle, ei-niin-salaiselle päiväkirjalleni! <3


*Anu


25 kommenttia:

 1. Paljon onnea kauniille 5-vuotiaalle ♥. Sinulla on upeita kuvia täällä ja pidän myös monipuolisuudesta. Kiva, kun aiheet vaihtelevat. Mielestäni lifestyle-linja on siis hyvä :).

  Itse olen bloggaillut myös monta vuotta, mutta blogin osoitteet ovat vaihdelleet. Viimeisin muutto tapahtui 3 kk sitten, kun Askeita-blogini muutti Indiedaysin alta Tehy-lehden alle. Löytyy nykyään tästä osoitteesta: http://www.tehylehti.fi/fi/lehti/blogit/askeleita

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Suvi! Kiva kun tykkäät blogistani ja sekalaisesta aihetarjonnasta. :)

   Poista
 2. Paljon onnea <3. Kohta nähdään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heini! No ei ole enää monta yötä reissuun, jee! :)

   Poista
 3. Kauniit onnittelut 5 vuotialle iloiselle blogille <3 tänne on aina yhtä ilo tulla lukemaan kaikenlaisia juttuja :) kiitos että kirjoitat inspiroivaa blogia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Seija! Kiva että mun "sekametelisoppa" maistuu! :)

   Poista
 4. Onnea 5-vuotiaalle! Kiitos, kun kirjoitat ihanaa blogia <3

  VastaaPoista
 5. Onnea 5-vuotiaalle! Kyllä minä ainakin jaksan hitaampaakin tahtia, omankin blogin edelle menee niin moni muu asia :)

  VastaaPoista
 6. Onnittelut viidestä blogivuodesta! Tuohon aikaan mahtuukin jo kaikenlaisia blogikokemuksia ja draaman kaarta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna! Kyllähän näihin vuosiin mahtuu kaikenlaista. :)

   Poista
 7. Onnea!
  Taidan olla eka kertaa sun blogissa.
  Osallistu kastehelmi kakkuvadin arvontaan mun blogissa.

  VastaaPoista
 8. Onnea, Onnea oikein paljon <3 Ihana blogi ja täällä pysytään :)!

  VastaaPoista
 9. Bloggaatko usein työajalla? Teillä taitaa olla aika hiljaista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En koskaan. Blogin aloittamisen aikoihin olin satunnaisesti sellaisessa yksikössä missä potilaat nukkuivat öisin, silloin oli hetki aikaa blogin perustamiselle. Nykyisin olen kiitollinen jos ehdin töissä syömään ja käymään pissalla, eli en todellakaan bloggaa töissä. :)

   Poista
 10. Kiitos ihanasta blogistasi ja onnea viisivuotiaalle! <3 Blogimme ovatkin lähes saman ikäiset, taisi omallani tulla viisi vuotta täyteen viime viikolla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenni! Aika samoihin aikoihin ollaan sitten aloiteltu. Vuodet menee kyllä hurjaa vauhtia!

   Poista
 11. Onnea viisvuotisetapista! En edes muista aikaa ennen tätä sinun blogia, aika ihania hetkiä me lukijatkin ollaan blogisi kautta saatu viettää näiden vuosien varrella! Kiva kun jaksat vielä bloggailla, vaikka sitten vähän verkkaisempaankin tahtiin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marianne! Kiitos kauniista sanoista! Kyllä te lukijat (erityisesti vakkarit/kommentoijat) teette tästä puuhasta palkitsevaa, sen voimalla jaksaa vaikka välillä jatko mietityttääkin. :)

   Poista
 12. Onnea 5-vuotiaalle! Olen blogisi uusia lukijoita ja pidän juuri siitä että ei voi ennalta arvata mitä seuraavaksi tulee. Joten, jatka samaan malliin. :)

  VastaaPoista