torstai 23. kesäkuuta 2016

Kansallismaisemissa


Lomalainen täällä hei! 

Kesälomani on vauhtia ja menoja täynnä, mutta kerkesinpä pikaisesti kurkkaamaan tänne blogiinkin. Ensimmäinen lomereissu heitetty ja toinen edessä, välissä yhden yön "pit stop" kotona. Ennenkuin pääsen juhannuksen viettoon, palataanpa alkuviikkoon. 

Lennähdin sunnuntaina Pohjois-Karjalaan, missä vietin mukavat kolme vuorokautta blogisiskoni Minnan luona. Reissun parasta antia oli ehdottomasti päiväretki suomalaiseen kansallismaisemaan Kolin kansallispuistoon. Koli on yksi Suomen tunnetuimmista kansallispuistoista eikä suotta. Maisemat Ukko- Akka- ja Paha-Kolin huipuilta ovat henkeäsalpaavan kauniit. Upeat vaaramaisemat yli sinisen Pielisen ovat innoittaneet aikoinaan myös taiteilijoita. Kuulema Sibeliuskin on saanut inspiraatioita täältä. No, en ihmettele yhtään! Olihan meillä tarkoitus vähän patikoidakin, karttakin hankittiin, mutta maisemien ihailu ja kuvaaminen veivät voiton ja jätimme patikoinnit toiseen kertaan.

Parin tunnin luonnossa fiilistelyn jälkeen lilluttelimme Koli Relax Spassa kolme tuntia. Hemmottelua ja rentoutumista aikuiseen makuun. Poreita, saunaa, paljua, kuorintaa, jalkakylpyä ja skumppaa. Ai että oli pehmoinen olo niin sisäisesti kuin ulkoisestikin tuon hemmottelun jälkeen. 

Nyt tämä Suomi-neito nappaa kimpsut ja kampsut matkaan ja lähtee junalla juhannuksen viettoon. Kolme päivää rentoa hengailua ihanien ihmisten seurassa, ei pöllömpi vaihtoehto tähän saumaan. Eikä ne lomareissut vielä tähän lopu, kannattaa siis pysytellä kuulolla, satoi tai paistoi!

Sinulle toivottelen rentouttavaa juhannusta ja yöttömän yön kauneutta!


*Anu7 kommenttia:

 1. Wau mitä maisemia! Tuonne pitää joskus päästä! Kivanoloinen blogi sulla, jäänpä seurailemaan :)

  VastaaPoista
 2. Todella huikeita maisemia <3 ihana loman aloitus :) wautsi :)

  Mukavaa juhannusta <3

  VastaaPoista
 3. Aivan mielettömät kuvat ja niin kauniit maisemat! Nauti!

  VastaaPoista
 4. Upeita maisemia ja ihanan freesi sinä! <3 <3 Ihanaa juhannusta! :)

  VastaaPoista
 5. Upeita maisemia ♥! Hyvää juhannuksen ja loman jatkoa!

  VastaaPoista