maanantai 19. lokakuuta 2015

Ja näin heiluu sulka ja sulka heiluu näin...


Hauska lastenlaulu kyllä, mutta en miellä itseäni mistään kohtaa Täti Moonikaksi. Mutta se on totta, että nyt heiluu sulka, nimittäin molemmissa korvissa! Bongasin Nousevan Myrskyn sulkakorvikset jokunen kuukausi sitten roikkumassa ystäväni korvissa ja ihastuin. Siitä asti ne ovat olleet osatoslistallani, mutta en ole tehnyt asian eteen mitään (paisti että vilkaisin kyseisen yrityksen nettisivuja). Lauantaina ne liitelivät vastaani ihan sattumalta I Love Me-messuilla. Joskus kannatta vähän odotella, voi löytää aarteen yllättävästä paikasta! Korvikset olivat nyt olivat messutarjouksessa, joten ei tarvinnut sen enempää miettiä. Korvikset on tehty kierrätyskumista ja ovat tosi kevyet. Ja ihan minun tyyliset! Korvikset on pakattu kauniiseen mustaan koteloon, jota koristaa kaunis kierrätyskuminen nauha/rusetti. Viimeisen päälle mietitty kokonaisuus. Nyt odotan että pääsen käyttämään niitä tyyliin sopivan asun kanssa. Mitäs tykkäät?

Lauantai meni  tosiaan messuhulinoissa ja ystävien kanssa illallisella. Siinä samalla juhlistimme pienesti yhden ystäväni synttäreitä. Kiva päivä kaikenkaikkiaan. Sunnuntain olin "pyhittänyt" itselleni. Urheilua ja lepoa sopivassa suhteessa sekä rentoa kotoilua ja TV:n katselua. Arjen hulinassa on välillä hyvä ottaa aikaa itselle ja relata ilman aikatauluja tai "pakko tehdä"-listoja. Viikonlopusta tuli juuri sellainen kuin olin toivonutkin: Paljon unta (3x10-11h!), urheilua (2 salitreeniä ja juoksulenkki), ystäviä ja joutenoloa. Napakymppi!

Reipasta viikon alkua sulle!

*Anu


Ps. Blogini Facebook-sivu on nyt poistettu (tai ainakin pitäisi olla...). Tuli ähky kun on liian monta paikkaa minne "pitää" jotain päivittää. Instagram on ja pysyy (anuelina76), siellä sinun kannattakin liityä seuraajakseni, että näet vinkit blogin päivittymisestä ja paljon muutakin. Tervetuloa!

12 kommenttia:

 1. Nonni! Hyvä sinä :) Kaikki tekee juuri niin kuin parhaaksi näkee !!

  VastaaPoista
 2. Vaude mitkä korvikset! Ja mahtavan kuuloinen viikonloppu ollut :)

  VastaaPoista
 3. Nää on niin ihanat! Omallakin ostoslistalla. 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Verkkokaupasta näitä korviksia ainakin saa. Eiku tilaamaan!

   Poista
 4. Ovatpa todella veikeät :) erittäin tyylikkäästi myös pakattu :) ihana messu löytö :)

  Huippis viikonloppu, nyt hypätään taas arkeen, täällä sama meininki :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiukasti arjen syrjässä kiinni taas! Mutta kylläpä teki hyvää tuo mennyt viikonloppu!

   Poista
 5. Ihanat korvakorut, tosi nätit!
  Itsekin mietin fb-sivujen poistoa, sillä en käytä sivustoa muutenkaan...vähän laiskasti jaksaa niitä päivitellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mia! Mä kyllä käytän mun priva-Facea aktiivisesti, mutta koen ettei blogin Face-sivu tuo mitään lisäarvoa blogilleni. Siksi tämä päätös. :)

   Poista
 6. Kauniit korvikset ja tyylikäs pakkaus. Kivan kuuloinen viikonloppu takana, ihanaa, kun asiat menee juuri suunnitellusti ja jää aikaa myös lepoon. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harvoinhan asiat menee ihan niinkuin suunnittelee, mutta yhden ihmisen taloudessa siihen on ehkä parempi todennäköiyys kuin perheellisen taloudessa... Ehkä...

   Poista