tiistai 15. syyskuuta 2015

Auringonkukkapellolla






Kuinka onnekas olenkaan! Ihan naapurissani on valtava auringonkukkapelto, jolta saa käydä poimimassa väriä ja iloa kotiin, ihan ilmaiseksi! Pellolla on tullutkin vierailtua muutaman kerran ihailemassa ja huokailemassa. Upea aurinkoinen näky! Mahtavaa että kaupunki tarjoaa tällaista "palvelua" ihan kotinurkilla. Tosin täytyy myöntää, että pelto on Helsingin puolella ja minä vantaalainen käyn naapurissa kuokkimassa. Heh. Mutta eiköhän tuolta valtavalta pellolta riitä iloa myös naapurikaupungin väelle. 

Mitäs mulle kuuluu? Taas on ollut hiljaista blogini sivuilla. Viikot hurahtavat hurjaa vauhtia, vapaapäivät sitäkin nopeammin. Jotenkin se bloggauskipinä ei ole vielä iskenyt, vaikka niin kovasti tuossa taannoin uhosin, että palaan enstistä ehompana linjoille. Bloggaamiselta ajan on vienyt työt ja nukkuminen, salitreeni ja juoksulenkit ja tietenkin sosiaalinen elämä. Olen puuhastellut kaikenlaista mukavaa: käynyt Nuuksiossa haistelemassa metsän tuoksua, pelannut frisbeegolfia(!!), vieraillut veljen perheen luona Hämeessä, käynyt teettämässä taidetta (kerron teille kunhan saan hyvät kuvat taideteoksesta) ym. Olen jopa aloittanut jälleen joka syksyisen käsityöharrastukseni kutomisen. Sukkaa pukkaa! :) Eli kyllä täällä elossa ollaan ja oikein hyvissä voimissa, vaikka blogi jatkaakin hiljaisempaa eloa. Tämä tahti (1 postaus/viikko) tuntuu nyt sopivalta, kun on niin paljon muutakin kivaa elämässä. 

Aurinkoa sinun päivääsi!

*Anu



8 kommenttia:

  1. Oi miten ihania kuvia ja nuo pilvet!! Mä en kestä!! Olisin varmaan ottanut sata kuvaa... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä taisin kyllä ottaa aika monta kymmentä kuvaa...

      Poista
  2. Näitä ihastelinkin jo instassa, aivan mielettömiä! <3 Ja tuollainen paikka olemassa, nam! :-) Upeaa!

    Täällä odotellaan aina yhtä innokkaana postauksia, eli ihan omaan tahtiin :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pelto on nyt upeimmillaan kun suurin osa kukista on auennut. Kannattaa käydä ihailemassa Haltialan tilalla!

      Poista
  3. Olet kyllä onnekas noitten kukkien suhteen! Ne ovat niin kauniita :)
    Mulle sopii ainakin mainiosti tuo postaustahti, kun tuntuu ettei kunnolla ehdi toisten blogeja lukemaan kuin ehkä just kerran viikossa :)
    Mäkin haluaisin kutoa sukkaa, mutten osaa :(.. taito joka pitäisi todellakin opetella! Kivaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kerta-kaksi viikkoon on mun mielestä hyvä postaustahti. En mäkään jaksa kiinnostua jos blogeihin tupsahtaa postaus joka päivä... ei vaan jaksa eikä ehdi lukea. Väljemmällä tahdilla jaksaa keskittyä lukemaansa ja näkemäänsä paremmin.

      Poista
  4. Jopa on piristäviä kuvia <3 Tästä tuli niin hyvälle tuulelle. Kivaa lauantaita!

    VastaaPoista