sunnuntai 5. heinäkuuta 2015

Viikonlopun retket


Positiivisella tavalla kiireinen viikonloppu alkaa olla loppusuoralla. Viikon puolivälissä näytti vielä siltä, että viikonlopusta tulee suhteellisen tylsä ja yksinäinen. Vaikutti siltä, että kaikki kaverit on festareilla, mökillä, kullan kainalossa tms eikä KUKAAN täällä. Ja kattia kanssa! Viikonlopusta muodostuikin oikein onnistunut niin sään, seuran kuin puuhienkin puolesta. Ihan turhaan siis hätäilin, asioilla on näköjään tapana järjestyä, taas se tuli todistettua.

Perjantaina vietimme ihanan ja aurinkoisen iltapäivän/illan terassilla neljän naisen voimin. Siemailimme kuohuvaa ja vaihdoimme kuulumisia. Testasimme uuden "Sedulan" eli Hernesaaren Rannan Helsingin Hernesaaressa. Terassialue on tosi kiva, joskin kaukana keskustasta. Tuonne täytyy mennä joskus viettämään iltaa ihan pitemmän kaavan mukaan.

Lauantaina suuntasin jo aamupäivän puolella kauniiseen Pihlajasaareen. Pihliksestä on tullut joka kesäinen perinne, siellä täytyy päästä käymään ainakin kerran kesässä. Päivä oli tuulinen, mutta onnistuin löytämään pienen poukaman, minne tuuli ei päässyt puhaltamaan kylmästi. Nautin auringosta ja hyvän kirjan seurasta useamman tunnin ajan. Kävellessä tuli ikuistettua kameralla kauniin saaren maisemia ja yksityiskohtia. Eivätkös nuo uimarannan pukukopit olekin hurjan hauskoja? Saarireissun jälkeen pyörähdin pikaisesti kotona kaunistautumassa ja lähdin vielä parin kaverin kanssa terassille. Ilta vierähtikin ihan pikkutunneille asti. Voi kesäyöt!
Tämä suloinen sunnuntai onkin mennyt ihan kotikulmilla pyöriessä. Sain ystäväni ja hänen hoitokoiran päiväkävelyseuraksi. Kiertelimme Haltialan tilan pelloilla ja Vantaanjoen rantamilla, ihailimme kaunista maalaismaisemaa ja istahdimme pullalimulle Wanhan Pehtoorin terassille. Iltapäivällä yritin vielä kovasti ottaa aurinkoa puistossa, mutta paksut pilvet peittivät auringon ja makailun sijasta singahdin salille treenaamaan. Nyt relaan kotona, itse asiassa ensimmäistä kertaa tänä viikonloppuna. Huomenna kutsuukin taas arki ja yöt. 

Toivottavasti sinunkin viikonloppu oli kaunis ja antoisa! Iloa uuteen viikkoon!


*AnuElina


Ps. Ylemmät kuvat ovat Pihlajasaaresta, alemmat Haltialan tiluksilta.

7 kommenttia:

 1. Mukava kun kaikki järjestyi, viikonloppu kuulostaa ja näyttää oikein hauskalta ja pirtsakalta :)
  Tuo pihlis on listalla tälle kesää, saa nähdä saako kaikkia onnistumaan :) kiinnitin myös huomion nuihin ihaniin koppeihin :) namut!

  Täällä on retkeily kovasti kanssa viikonloppuna, suomimatkailua :)

  VastaaPoista
 2. Kertakaikkiaan upeita kuvia ja tunnelmia viikonlopustasi! Itsekin tykkään kierrellä lähiseudulla kävellen tai autolla - tuntuu, että uusia paikkoja löytyy aina vaan kun lähtee kiertelemään. Rentouttavaa iltaa!

  VastaaPoista
 3. Ihania retkiä olet tehnyt :)) Me kävimme tänään kanava-ajelulla! Oli aivan ihana <3

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia. Pihlajasaaren olisi kiva mennä pitkästäaikaan :)
  Mukavaa viikkoa.

  VastaaPoista
 5. Samaa tuskailen vähän joka vkl ja nyt lomalla.. :(
  Mutta kivoja juttuja taas olet touhunnut! Veikeät pitkospuut tuolla reitilläsi.

  VastaaPoista