maanantai 21. huhtikuuta 2014

Arkikuvia 1/5: Lapsuusvuosien ykkösherkku


Korukopan Eija haastoi minut mukaan arkikuvahaasteeseen ja tietysti haaste piti ottaa vastaan. Kiitos! Sama haaste pyörii myös Facebookissa, sinnekin on tullut jo heiteltyä kuvia omasta arjesta. Täällä blogissa ajattelin pitäytyä hieman "siistimmissä" kuvissa. Facebookissa voi itsensä pistää isommin likoon, kun katsojakunta on rajattu tuttuihin ihmisiin. Siellä onkin näkynyt kuvia jumppa-asennoista, myllätystä sängystä, pyykkitelineestä jne. Säästän teille vähän kauniimmat kuvat, joten olkaapa hyvät!


Tähän arkipäivään (okei, pyhähän tänään oikeasti on, mutta vuorotyöläiselle tavallinen arkipäivä) on mahtunut nukkumista pitkälle iltapäivään, pyykkäystä ja lenkkeilyä ihanassa kevätsäässä. Äsken keittelin ihanaa pehmeää puolukkavispipuuroa. Yksinkertainen, edullinen ja herkullinen aamupala, välipala ja iltapala. Lapsuusvuosien suosikkipuuro, isä sitä meille aina keitteli. Isä oli myös perheemme lettumestari. Ehkä hyvästä esimerkistä johtuen veljeni toivoi pienenä, että hänestä tulisi isona "letunpaistaja". Hyviä muistoja! Mutta nyt takaisin puurokattilan ääreen... Vatkaan puuron todella kuohkeaksi, jopa vaahtomaiseksi. Parasta se on aavistuksen lämpimänä, päälle ripaus sokeria, joka ratisee hampaissa. Tätä herkkua otan tänään evääksi töihin, sillä yövuoro 4/4 olisi vielä puristettava ennen parin päivän vapaita.

Nautihan sinä pääsiäisen rippeistä ja ota tämä haaste mukaan, jos innostuit tästä postauksesta!

*AnuElina


Ps. Eihän tämä arkikuvahaaste juurikaan poikkea normaaleista postauksistani, koska arkeanihan minä täällä pääasiassa kuvailen ja esittelen joka postauksessa. :)


7 kommenttia:

 1. Oiiii, nam! Vispipuuro on munkin herkkua! Liian harvoin tulee sitä itse tehtyä:/ Kauniita kuvia♥

  Mukavaa työyötä ja alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
 2. Voi, kuin herkullisia kuvia! Alkoi välittömästi tehdä mieli vispipuuroa...Työniloa sulle ja meille kaikille!:)

  VastaaPoista
 3. Nam, mitä kuvia AnuElina! Tämä arkikuvahaaste alkoi kyllä maukkaissa merkeissä. :)

  En muuten ehtinyt vielä vastaamaan sulle, mutta sen muistan, että Esmeralda's blogin Essi siitä face-jutusta puhui. ;)

  VastaaPoista
 4. Vispipuuro on parasta just tuollaisena kun mainitsit! Munkin muistoissa vispipuuro ja iskä kuuluu yhteen, iskät taitaa olla maailman parhaita vispipuuron tekijöitä :)

  VastaaPoista
 5. Ei eroa tämä haaste normibloggaamisesta, siksi aattelinkin että tarttuisit tähän :) ja ihanaa taattua laatua, upeita kuvia ja ihan parasta herkkua, nami!!

  VastaaPoista
 6. Kuvia kattellessa alkokin tekeen mieli vispipuuroa :)

  VastaaPoista