tiistai 1. huhtikuuta 2014

Huhtikuun ensimmäinen


Hei sinä siellä, kivaa huhtikuun ensimmäistä!

Tulihan se huhtikuu, ensimmäinen virallinen kevätkuukausi minun mittapuulla. Mutta mitä-mitä? Aurinko paistaa ja lunta sataa, taitaa tulla...öööö...?! Vähän se näytti nakkelevan lunta, mutta onneksi vain aprillipilan verran. Nyt ei enää mitkään takatalvet saa tulla!

Täällä ollaan oltu vaihteeksi energisellä tuulella. Onneksi viime viikon uupumus on (toistaiseksi) taltutettu ja nyt on taas virtaa puuhastella sitä sun tätä. Eilen tosiaan vietin oikein mukavan illan kokkaillen libanonilaista ruokaa (klik) 11 muun kulinaristin (?) kanssa. Innostuin tuollaisista kursseista nyt niin paljon, että en malttaisi odottaa syksyn kurssitarjontaa.
Tämä päivä alkoi tuttuun tapaan reippaalla salitreenillä. Treenistä energisöityneenä (onko tuo oikea sana...?) ja habat pulleina (hahaa!) suuntasin kaupungille nuuskimaan juhlavaatetarjontaa. Ja en voi vieläkään uskoa miten hyvä mäihä kävi! Toinen vaateliike ja täysosuma! Löysin juuri sen tyylisen hameen kuin olin halunnutkin ja toisesta kaupasta pari toppia sen pariksi. Katsotaan kumman laitan... Ja siis minne? No, meillähän on taas Indiedaysin bileet ensi viikolla. Täytyyhän sitä vähän tälläytyä, kun menee katsomaan, ketkä ovat tällä kertaa ansainneet parhaimpien blogien palkinnot. Minun blogini ei tälläkään kerralla ollut ehdolla, joten voitte unohtaa äänestämisen (äänestysaikakin taitaa olla jo päättynyt). Vaatetuksesta teen ihan oman postauksen lähempänä juhlia, mutta sen verran voin vinkata, että tällä kertaa ei ole bling-blingiä (edellisten bileiden asu) luvassa vaan jotain vähän rouheampaa. ;)

Nyt on päivä kääntynyt jo iltaan (mutta hämmästyttävän valoisaa vaikka kello on jo 19.45!) ja minun pitää alkaa hiljalleen valmistautua töihin lähtöön. Kaksi yötä edessä, "piece of cake", sanon minä! :)

Ihanaista iltaa!

*AnuElina8 kommenttia:

 1. Olipa ihanan iloinen postaus! Toivotan hyviä bileitä, minusta tää sun blogi kyllä ansaitsisi päästä ehdolle. Äänestäisin varmasti :)
  Ja vaan kaksi yötä!!! Se tunne on ihan mahtava kun valmistaudut valvomaan ja öitä on vaan kaksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos! Kaksi yötä on todellakin "pala kakkua", aloitus ja lopetus. Pärjää hyvinkin lyhyillä unilla. :)

   Poista
 2. Ihanaa huhtikuun ensimmäistä!! Täällä sormia syyhyttäis terassinlaitto mut miks piti maan muuttua valkoseks.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, tulko siellä lunta siis oikein kunnolla?

   Poista
  2. Maa oli koko illan ihan valkoinen, mutta onneks se suli seuraavana päivänä pois.

   Poista
 3. Ihanan energinen postaus!! :) Ja todellakin ihanaa että vihdoin ollaan huhtikuussa…vaikkakin eilen satoi lunta! pöh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Huhtikuussa tuntuu, että kesä on vihdoinkin lähellä. :)

   Poista
 4. Ai kun kiva, että sulla on tällaisia bileitä tiedossa! :)

  VastaaPoista