maanantai 30. joulukuuta 2013

Jotain uutta, paljon vanhaa









Siivosin joulun pois ennätysvauhtia. Koristeet lähtivät varastoon jo aatonaattona (en ollut joulua kotona) ja jouluvalot ja muut viimeiset joulun rippeet pakkasin pois viime perjantaina. Joka vuosi sama ilmiö: Joulu tuodaan kotiin hyvissäajoin ja siivotaan pois heti kun joulu on vietetty. Tilalle on saatava jotain uutta ja raikasta. Jotain "normaalia". Ja ehkä vähän talvista. Kevättä ei sentään vielä viitsi sisustukseen laittaa, koska talvikaan ei ole kunnolla alkanut.

Olohuoneeseen tuli vähän jotain uutta, pääasiassa kuitenkin vanhaa. Sohvalle laitoin kaksi uutta tyynynpäällistä, jotka olin ostanut jemmaan H&M Homesta jo marraskuussa. Niissä on hauskasti molemmat puolet erilaisia. Saa helposti vaihtelua vain tyynyä kääntämällä. Näiden tyynyjen kaveriksi kaivelin kaapista raidat takaisin. Ja vanha TineK siinä keskellä. Olkkarin lattialle nakkasin kesällä ostamani musta-valkoraidallisen maton. Senkin päälle kokosin toisenlaisen kynttiläasetelman sen jouluisen (klik-klik) tilalle. Vanhat äidiltä perityt Festivo-kynttilänjalat, pari lasipulloa, viimevuotinen Blossa-pullo ja kolme H&M Homen kynttilää. Talven piristeväriksi valikoitui turkoosi. Turkoosia löytyy myös toisen pöydän päällä olevasta tuikkukiposta ja maljakosta. Kivoja pieniä väripilkkuja muuten niin musta-valkoisessa kodissani.

Tällä sisustuksella mennään ainakin helmikuulle, sitten varmaan luvassa taas jotain pieniä muutoksia ympäri huushollia. Ainakin tulppaaneja tulette näkemään taas kyllästymiseen asti. ;)

Eipä mulla nyt muuta, lähden tästä kaupungille asioita hoitamaan! Moido!

*AnuElina



14 kommenttia:

  1. Ihanan raikasta! :) Turkoosi on ihana piristysväri, kivalta näyttää sun kynttiläasetelmassakin! Mukavaa maanantaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Heli! Pieninä määrinä nuo piristysvärit ovat kivoja, suurempia värikkäitä pintoja välttelen. Musta-valkoisuus on kuitenkin se mun juttu. :)

      Poista
  2. Ihania piristystä :-)♡ näyttää niin mukavalle :-) nyt vaan odotetaan että talvi tulisi ja toisi valoa :-)

    VastaaPoista
  3. Kauniita tyynyjä ja sopii tosi kivasti yhteen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kitos, ihan kivastihan nuo sopii kun värit ovat yhtenäiset. :)

      Poista
  4. Vastaukset
    1. Mä aina varovasti kokeilen näitä värejä...ja kyllästyn tosi nopeasti. Saa nähdä kuinka pitkään turkoosi viipyy kodissani... ;)

      Poista
  5. Kivan näköistä ja miten ihanaa, että blogeissa näkyy yhä vähemmän ja vähemmän mitään jouluista. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jouluähkyä siis liikkeellä muillakin! :) Joulu loppuu tapaninpäivään, sen jälkeen on hyvä siirtää ajatukset jo tulevaan vuoteen ja pikkuhiljaa kevääseen. :)

      Poista
  6. Ihania tyynyjä!
    Meillä on vielä ihan täysi joulu päällä. Vuoden vaihteen jälkeen alan pikkihiljaa keräillä pois niin, että loppiaisena on sitten kokonaan pois. Ja harmittaa ihan... :D Mutta joitakin jouluisia valoja jätän kyllä vielä pimeimmäksi ajaksi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olisihan se joulu saattanut minullakin pysyä muutaman päivän pitempään ellei loma kolkuttelisi ovella...
      Tunnelma(joulu)valot olisi tehnyt mieli jättää, mutta tuli nekin sitten raivattua pois yhdellä kertaa. Pallovalot tosin roikkuvat verhotangossa läpi vuoden. Jotain lohtua sentään tähän pimeään talveen. :)

      Poista