torstai 5. joulukuuta 2013

Joulutyyny ja pikkujouluterveiset


Tänä vuonna olen hillinnyt itseni joulukoristekaupoilla. Onneksi. Jotain ihan pientä olen ostanut, mutta pääasiassa vanhoilla aarteilla mennään tämä joulu. Yksi ainoa uusi joulutekstiili on kotiutunut kaupoilta, kaunis harmaa tyynynpäällinen (Casa Stockmann). Se nököttää nurkassa vesihyasinttirahin päällä. Muita tekstiilejä en aiokaan hankkia, koska tämä kodin valko-harmaa talvinen tyyli sopii hienosti myös jouluun. Punaista ette tule kodissani näkemään. Punaisen aika on toistaiseksi (ja ehkä lopullisesti) ohi. Paitsi glögissä. Ja punaviinissä. Ja nenänpäässä lenkin jälkeen. :)

***

Ja ehkäpä nenä punoittaa tälläkin hetkellä hieman, sillä tämä naisraato saapui juuri kotiin duunin pikkujouluristeilyltä! Huh heijakkaa, kylläpä oli reissu! Mitä siitä seuraa kun 28 "sisar hento vihreää" lähtee risteilemään Silja Europalle? No, ainakin hurjasti naurua, tanssia ja laulua. Paljon ruokaa (sekä illallis- että lounasbuffet) ja liikaa juomaa. Kipeytyneitä päkiöitä ja muussaantuneita varpaita. Ihana Samuli Edelmann! Aamulla kalpeita naamoja ja heikko happi. Mutta kyllä täytyy sanoa, että oli hurjan hauska ja mulla on ihan parhaat työkaverit! Ja me niiiin otetan tämä uusiksi ensi vuonna! :) Onneksi vielä pari päivää aikaa toipua rankasta reissusta ja palata ruotuun, työt kutsuu jälleen lauantai-iltana.

Nyt tämä raato kaatuu sohvalle ja raahautuu siitä parin tunnin päästä sänkyyn...

Muistathan osallistua arvontaan, aikaa on lauantaihin klo 12 asti. TÄSTÄ pääset osallistumaan!
Kivaa torstai-iltaa sinulle!


*AnuElina


Ps. Joulunpunaisia sisustusjuttuja olisi kaappien kätköissä jemmassa. Miten olisi, pitäisinkö pienen joulubloppiksen? Kiinnostusta?


14 kommenttia:

 1. Ihana tyyny! Mä olen samalla linjalla; vanhoilla joulukoristuksilla ja tekstiileillä mennään.
  Leppoisia pyhiä!
  -k-

  VastaaPoista
 2. Mukavaa kun olitte vähän bilettämässä :) Tekisi itsellekkin hyvää.
  Mukavaa loppu viikkoa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, välillä on kiva juhlia okein kunnolla. Kovin ei kuitenkaan näin "vanhana" jaksa, toipuminen kestää pari päivää. ;)

   Poista
 3. Voin kuvitella teidän hauskanpidon määrän ja laadun :)! Täällä on sellainen häsellysviikko takana, että voin kyllä suoraan sanoa olevani kateudesta vihreä. Ja nyt sinne arvontaan, melkein jo unohdin..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä oli lystiä! Toivottavasti sinun häsellys on helpottanut ja saat nauttia rentouttavasta viikonlopusta. :)

   Poista
 4. Voin uskoa, että osasitte pitää hauskaa :-D Toipumista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän me osataan! Ja hiljalleen alan toipuakin, juoksulenkilläkin kävin jo. :)

   Poista
 5. Hip hei ! kuulostaa hyvältä :) juhlinnalta siis ;)
  Nyt raadolle leppoisia lepohetkiä :) itse lähen töihin juhlimaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kiva ilta luvassa tänään ystävien kanssa. Jaksamista töihin!

   Poista
 6. Kuulostaa että teillä on ollut loistavat pikkujoulut! Toivottavasti olet jo palautunut riennoista :) Tuollaiset riennot ovat aina mukavia :)

  VastaaPoista
 7. Kuulostaa siltä, että teillä oli oikein onnistuneet pikkujoulut! :) Mulla ainakin kiinnostais blogikirppis, ei muuta ku tänne esille!

  VastaaPoista