sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

Road Trip - Hanko & Fiskars










Aurinkoista sunnuntaihuomenta!

Taas ollaan oltu ulkona. Koko päivä! Kotona ehtii käydä vain kääntymässä ja nukkumassa. Eilen teimme pienen kesäisen toad tripin aurinkoiseen Hankoon ja mennyttä aikaa huokuvaan Fiskarsiin.
Hangossa kiertelimme ihania rantoja, ihailimme maisemia ja söimme vatsat täyteen hyvää ruokaa. Hanko on upea kesäkaupunki!






Myöhemmin iltapäivällä ajelimme vielä Fiskarsin ruukkiin. Ihanaa vanhan ajan tunnelmaa, vihreää ja vehreää. Fiskarsissa vain kävelimme ympäriinsä siellä täällä ja nautiskelimme lämpöisestä illasta.

Kyllä oli taas mainio kesäpäivä! Ihan tuntui siltä, että olisin ollut nämä vapaapäivät (pe-la) lomalla, niin rento fiilis! Mutta valitettavasti tämä luksus loppuu, poikkeuksellisesti pitää raahautua iltavuoroon. Tuntuuhan se vähän kauniin kesäsunnuntain raiskaukselta, kun viettää sisällä koko päivän (14-22). No sunnuntailiksa helpottaa tuskaa hieman, mutta vain hieman!

Rentoa ja aurinkoista päivää kaikille, kiva kun käytte vierailulla! Kommentit ilahduttavat kovasti!

*AnuElina


Ps. Valitettavasti tämä kesä on yhtä lentämistä sinne tänne, niin en ehdi päivittäin vierailemaan kauniissa blogeissanne, saati kommentoimaan. Pyrin kuitenkin lukemaan kaikki postauksenne ennemmin tai myöhemmin. Ja taas huomaan, että olen pudonnut teidän lukijalistoilta, mutta olen silti aktiivinen seuraaja vaikka minua ei siellä lukijoiden joukossa näy. :(


14 kommenttia:

  1. Mielettömän kauniita kuvia <3
    Tuollakaan en ole koskaan käynyt.. Näköjään ehdottomasti kannattaisi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suomen luonto on vaan niiiiin kaunis! Suosittelen kesäretkeä rannikolle. :)

      Poista
  2. Minä tosiaan palasin ainakin jollakin asteella :)! Mutta ihanan kesäisiä kuvia sulla. Toivotaan että lämpö hellisi meitä vielä pitkään tälle kesää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että olet taas kuvioissa! Toivotaan todellakin kesäisen lämpimiä kelejä vielä pitkälle elokuuhun, miksei pidempäänkin. :)

      Poista
  3. Voi, tuosta reissusta haaveilen, upeita maisemia ja kuvia! <3
    Aurinkoista alkuviikkoa AnuElina! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa käydä, maisemat todellakin hivelevät silmiä! :)

      Poista
  4. Voi kuinka kauniita maisemia ja ihania kuvia. Tuolla pitäis kyllä käydä. Onnea, olet päässy Indiedays porukaan mukaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Eiku vaan kesäreissua suunnittelemaan! :)

      Poista
  5. Upeita kuvia! Joka kesä suunnittelemme reissua noihin maisemiin, mutta aina se jää kesäkiireiden jalkoihin. Kiitos tästä minimatkasta:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kiva jos onnistuin viemään sinut pikavisiitille kuvien myötä. :)

      Poista
  6. Ihania kuvia!! Nuo ensimmäiset ois voinu olla mun kamerasta, ihan nauratti ääneen että ei voi olla totta, oon seisonu kuvia ottamassa lähes sentilleen samoissa paikoissa! :D Hauska! :D Tiira vaan säikäytti pahasti tuossa välikalliolla lentämällä kohti. Tais olla pesä lähellä, tai muuten huonopäivä. ;) Johan mä innostuin runoileen! :D Ihanaa viikkoa, ja olipa kiva eksyä sun blogiin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiitos! Nuo on varmaan vakiokohteita mitä ihmiset kuvailee, on ne vaan niin kauniita.
      Tosi kiva kun eksyit tänne, pysyhän mukana! :)

      Poista