lauantai 2. maaliskuuta 2013

Keltaista

Muistatteko kun totesin viime viikolla, että olohuoneeni huutaa keltaisia tulppaaneja?
No, nyt on huutoon vastattu ja olohuonetta piristää iso kimppu keltaisia kevääntuojia.
Tuo keltainen väri sopii kyllä uskomattoman hyvin sisustukseeni, edelleen olen ihan yllättynyt tästä värivalinnasta... ja todella tyytyväinen! Näköjään minunkin pikku päästä tulee välillä hyviä ideoita. Hah!





Jotain pientä keltaista ripausta huone ehkä vielä kaipaa, en tiedä mitä, mutta ostan jos tulee vastaan. Sen tulee olla hyvin pientä, suuri pinta saattaa mennä överiksi. Keltaisessa kodissa en kuitenkaan ajatellut asua.

Nyt yritän täällä saada itseäni hereille, yövuorot taas takana. Illalla on tarkoitus lähteä istumaan iltaa johonkin keskustan kuppilaan ystävän kanssa, ihan vaan päivittämään kuulumisia kun edellisestä kerrasta on jo luvattoman pitkä aika. Ehkäpä sitä ennen pyörähdän salilla tai happihypyllä...olis nimittäin ihan pakko!

Iloa lauantaipäiväänne!

8 kommenttia:

  1. Aivan ihanan näköistä! Keltainen on kyllä söpö ja raikas väriläiskä - ja omaan makuuni sitä on nyt sopiva määräkin. En välttämättä lisäisi enempää, mutta toisaalta, jos joku kiva juttu tulee vastaan, osta ihmeessä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Aika sopivalta tämä keltaisen määrä nyt näyttää. Voi olla että jää tähän jos ei mitään PIENTÄ kivaa löydy. Täytyy sit vaan ostaa jatkuvasti uusia tulppaaneja. :)

      Poista
  2. Ihanat keltaiset väripilkut! Mä olen kans tykästynyt keltaiseen, just kun sitä on ihan vähän mutta just vaan sopivasti.
    Kivaa viikonlopun jatkoa!
    -k-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juuri niin, ei liikaa vaan sopivasti. Kivaa sunnuntaita sinne!

      Poista
  3. Nuo tulppaanit täydensivät keltaisen kaipuun :)
    Vai vielä jotain..tauluhyllylle jotain, jossa pieni ripaus keltaista?
    Ei liikaa, olet oikeassa!
    Mukavaa iltaa kaverin seurassa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. JOku taulu voisi olla kyllä kiva, siinä ripaus keltaista. Katsellaan...

      Poista
  4. Löysin vasta kauniin blogisi. Ihastuin teidän olohuoneen seesteiseen tunnelmaan, ja tuohon upeaan tyynyyn nojatuolilla. Olet saattanut siitä joskus täällä kirjoittaa, mutten äkkiseltäni löytänyt. Mistä tuollaisen ihastuksen voisi vielä löytää, osaatko sanoa?

    Jatkan täällä kiertelyä, vaikuttaa todella inspiroivalta (vaarallisen inspiroivalta)! :)

    JuttaEmilia// dreamtomorrow-livetoday.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa, toivottavasti viihdyt täällä! Tuo sudenkorentotyyny on Hemtexiltä, tämän kevään mallistoa. Varmaan löydät vielä jos kiirehdit, on nimittäin ollut aika suosittu, vilahtelee useassa blogissa. :)

      Poista