maanantai 18. maaliskuuta 2013

Maanantai on mun lauantai

Nyt voisin tuulettaa, että IHANAA VAPAA VIIKONLOPPU! Tätä vuorotyöläisen arkeahan tämä. Viikonloppu voi olla milloin vaan, siis silloin kun on ainakin kaksi vapaapäivää peräkkäin. Mun viikonloppu on nyt maanantaina ja tiistaina. Lisävapaan saan keskiviikosta kun menen vasta yöksi töihin. 

Täällä onkin puuhasteltu tyypillisiä lauantaihommia. Otin vaatekaapit käsittelyyn. Levittelin kaikki vaatteet makkarin sängylle ja lattialle. Hirveästi vaatteita! Meinasin ottaa kuvan, mutta suoraan sanottuna en kehdannut. Hävettää miten paljon vaatteita mulla on... ja käytän vain murto-osaa. 
No, nyt on kaapit siivottu. Yksi pussillinen menee UFFin lootaan ja iso kassillinen odottaa kirppikselle pääsyä. Enemmänkin olisi pitänyt heittää pois, mutta en vaan raskinut...vielä. Vaatteita selvitellessäni löysin housuja yli 10 vuoden takaa. Ja miten mukavalta tuntuukaan, kun ne mahtuvat vielä päälle! Kroppa ei sittenkään ole vielä levinnyt muodottomaksi! Housut tosin ovat sitä 2000-luvun alun mallia eli lahkeet on LEVEÄT. Mutta säästän ne, ehkä leveät lahkeet tulee vielä joskus muotiin. Heh. Tai sitten on ainakin naamiaishousut valmiina.


Tälle päivälle on vielä ohjelmassa jumppaa. Ajattelin reippaana tyttönä vetää kaksi jumppaa putkeen. Ensin ELIXIAN Love2Dance ja perään Fast-Fit-Fabulous. Saatan kuolla. Mutta sitten voinkin toipua sohvalla loppuillan. :)

Huomenna menen kyläilemään vanhan ystäväni luo. Tunnetaan talouskouluajoilta eli vuodesta 1995. Juu-u, olen käynyt talouskoulun (n. 4kk) ennen ammattiopintojani, koska en päässyt ekalla yrittämällä sisään. Tavataan R:n kanssa vain pari kertaa vuodessa, mutta juttu jatkuu aina siitä mihin viimeksi jäätiin. Todellinen ystävä, sanon minä! :) R:llä on kaksi tytärtä, joille vien pienet lahjat. Ihanan pöllöpaperin alta paljastuu tietenkin ompelemani pöllöt! Tuo pöllöpaperi on Tukholman tuomisia, löytyi Lagerhausista.
Jaahas, nyt pitää ottaa vähän välipalaa, että jaksaa sitten jumpassa huhkia. Moikka!


6 kommenttia:

 1. Tosi kauniit paketit sulla siellä :) Ihana pöllöpaperi, ja tykkään siitä, että paperi antaa vinkin sisällöstään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mut eipä tytöt varmaan osaa arvata mitä paketissa on. ;) Toivottavasti tykkäävät niinkui kaikki muut lapset, jotka ovat saaneet pöllöpaketin tähän mennessä. Suosittuja ovat olleet!

   Poista
 2. Onpa kauniit paperit! Ja mahtavaa kun tuollainen ystävä on säilynyt nuoruudesta.
  Tuo vaatekaapin inventointi olisi to do-listalla täälläkin :) Samoin Elixiaan paluu muutaman vuoden jälkeen..
  Ihanaa jumppailua ja vapaita sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todelliset ystävät ovat kyllä kultaakin kalliimmat eikä niistä saa päästää irti!
   Ja jumppailu oli kyllä ihan huippua! Hyvin jaksoin vetää kaksi tuntia putkeen...olis menny vaikka kolmaskin! :)

   Poista
 3. Täällä myös kaksivuoro työläinen ja todella osaa viikonloppu vapaista nauttia! :-) 4viikonloppua oli nytkin putkeen töitä ja viimein viime viikonloppu oli vapaa, luxus! :-)

  Mukavia vapaita sinulle! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä viikonloppu viikonloppuna on poikaa. Mutta kyllä ne vapaat tuntuu hyvältä arkenakin. :)

   Poista