torstai 7. maaliskuuta 2013

Keittiön nurkkia, osa 1

Vihdoinkin! Täältä pesee! Mun yksinkertainen huononmallinen pötkylä keittiöni! Vanhat 50-luvun kaapit, hieman ankeat välitilat, seinäpintojen puute, ahtaus. Vuokra-asunto, joten muutokset mahdottomia. Täytyy tyytyä. Olen huono tyytymään. Kyllähän tätä kelpaa esitellä...just. Hah! Mutta joka tapauksessa, tässä esittelyn ensimmäinen osa, olkaa hyvä!Voi kun saisin avohyllyjä! Ja seinäpintaa, että voisin ripustaa hyllyjä, tauluja jne! Voi kun saisin vähän lisää tilaa ettei ruokapöytä olisi niin ahtaassa paikassa! Voi kun saisin edes liesituulettimen! Mutta mun on nyt vaan tyydyttävä. Pakko. Ehkä mulla on joskus varaa unelmien keittiöön (ja kotiin).

Onneksi työviikko on kohta ohi. Neljäs yövuoro vielä vedettävä, sitten saa kolme päivää huilata, nauttia aurinoisesta kevätsäästä, tuunailla ja puunailla kotona. Super!

OIKEIN LÄMPIMÄSTI TERVETULOA KAIKKI UUDET LUKIJAT!
Ja mukavaa torstai-iltaa jokaiselle!

Ps. Olen hämmästellyt miksi en näy lukijana teidän blogeissa ( vai näettekö te?) vaikka olenkin klikannut itseni lukijaksi? Joudun liittymään lukijaksi aina uudelleen ja uudelleen. Missähän mahtaa olla vika? Onko teillä samanlaisia kokemuksia? 

13 kommenttia:

 1. Ihan hyvältähän siellä näyttää! Voisithan sä halutessasi poistaa kaapeista ovia, ja pistää ne jemmaan, jotta ne voi pistää takaisin, jos ja kun, joskus muutat? Välitilan kaakeleihinkin saa nykyisin tosi kivoja tarroja, niitäkin voisit harkita, mikäli keittiö sinua ärsyttää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkeistä! Olen yrittänyt irrottaa ovia, mutta ne on niin tiukasti kiinni ettei millään lähde irti ilman vaurioita. :( Kaakelitarroja en ole keittiöön harkinnut, pitäisikö? Vessaan niitä juuri kiinnittelin... Vuokralla asuminen asettaa vähän haasteita, mutta kyllä mä pärjään. Ehkä tuosta mun postauksesta saa nyt liian ärsyyntyneen käsityksen. Ups!

   Poista
 2. Hyvältähän siellä näyttääpi.
  Minulla oli joskus aikoinaan samainen ongelma. Itsestään se sitten ratkesi. Mutta joidenkin blogien kohdalla jouduin jatkuvasti klikkaamaan itseni lukijaksi. Monta vähemmän sanaa sen takia olen lausunut. Toivottavasti sinullakin se ratkeaa itsestään. Mukavia vapaita sinulle.
  Halauksin Erica

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Toivottavasti tämä tekninen ongelma ratkeaa, ei viitsisi joka päivä käydä klikkailemassa itseään lukijaksi samoihin blogeihin. Ja vaikka en lukijana näkyisikään niin tiedätte kuitenkin, että ahkerasti käyn lukemassa blogejanne. :)

   Poista
 3. siellähän on purkit ja purnukat niin siististi :) ainakin sulla on hyvin laskutilaa . nuo oliiviöljyt jo itsestään on hienoja sisustuksellisesti!
  teeksie muuten pelkästään yötöitä ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, laskutilaa on juuri tuon yhden tason verran, aika vähän mun mielestä. Sitten lisäksi pieni tiskipöytä. Kyllä täällä yhden hengen ruuat mahtuu tekemään, mutta mikään perhekeittiö tämä ei ole.

   Juu, olen tehnyt (melkein) pelkkää yötä jo kaksi vuotta. Alkuun tein myös muita vuoroja satunnaisesti, nyt vaan muutaman kerran (alle 10) vuodessa. Yöt sopii mulle, eivät sotke sosiaalista elämää, jumpassa käymistä jne niin paljon kuin 3-vuorotyö.

   Poista
  2. eipä se mullakaan ole paljoa enempää tilaa pikku kyökissäni , mutta hyvin mahtuuko en oo mikään himokokkaaja, leipominen joskus aiheuttaa ongelmia että missä ne pullat tekis...
   mie taas teen pelkästään 2-vuorotyötä, mulle ei yöt sovi ja koska olen varahenkilönä, niin meillä ei olekaan suunnitellusti öitä .

   Poista
 4. Meinasin ehdottaa tuota samaa, että ota ovi pois, sinulla kun on kauniita astioita. Kysypa jos vaikka huoltomies voisi auttaa....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne ovien ruuvit on ruuvattu ihan puun sisään ja vielä moneen kertaan päälle maalattu, että ruuveista ei näy edes uraa mihin ruuvimeisselin saisi. Täysin toivoton urakka siis taitaa olla. Väkivalloin en uskalla "antiikkiperintöä" mennä rusikoimaan. Damn!

   Poista
 5. Ihanaa, kiitos näistä virikekuvistasi! Kauniilta keittiössäsi näyttää! Oven poistoa kaapeista minäkin ehdottaisin, itse sain sillä vähän "ilmettä" tylsään, pieneen, pötkyläiseen, pimeään, vanhaan,vuokrakolmion keittiöön. Harkitsen vielä toisenkin oven poistoa.
  Oliko sulla vielä osa 2 ja 3 ja ja ja.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu-u, ihanat avohyllyt saisinkin jos ovet voisi poistaa. Luvassa vielä ainakin osa 2, jäähän linjoille odottelemaan. :)

   Poista
 6. Mä muistan kyllä ne vuodet kun asuimme vuokralla... Oli tosi ärsyttävää, kun ei saanut itse olla vaikuttamassa mihinkään. Edes seinien värisävyjä ei saanut muuttaa! Kun talonyhtiö teetti keittiöremontin, ei saanut tehdä yhtikäs mitään valintoja. Kylppärirempan yhteydessä sai ees valita tehostelaattojen sävyn kolmesta eri vaihtoehdosta, vaikkei niistä yksikään mitenkään kaunis ollut :D
  Kokeile rapsutella vähän sitä ruuvikohtaa, jospa se ura tulisi näkyviin. Sitten ruuvinvääntimellä pois, jos on piukassa :)
  Nää mun ideat oli nyt vaan semmoisia harmittomia tapoja saada vähän vaihtelua :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy vielä yrittää... Vinkit on aina tervetulleita! :)

   Poista