keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

I Love Shopping

Hiiohoi, kesä näkyvissä! No, ei nyt ihan. Mutta nyt on neito saanut vähän uusia vaatteita! Edellisessä postauksessa mainostelin (eikä mikään maksettu mainos) KappAhlin uutta Hampton Republic 27-mallistoa. Eilen pyörähdin liikkeessä ja IHAN PAKKO oli ostaa tuo mainoksissakin näkynyt raidallinen mekko. Ihanan rento malli, vahvaa paksua trikoota, kivoja pieniä yksityiskohtia. Ihastuin! Nyt vaan odotellaan lämpimiä säitä, että pääsen käyttämään tuota mekkoa. 




Kassalle lähti myös perinteinen pikeepaita. Näitä en kovin usein ostele, mutta nyt tuo yksilö näytti sen verran raikkaalta, että se oli pakko ostaa. Sopii tosi kivasti mm. farkkujen/farkkuhameen pariksi. Rentoa kesätyyliä.



Tänänkin olen shoppaillut...aivan liikaa. Sokoksen 3+1-päivillä oli tietenkin käytävä täydentämässä kosmetiikkavarastoja. Lisäksi tuli ostettua vähän muutakin: leivontakirja, Pentikin lasimalja, suklaata (jokohan lopettaisi karkkilakon...?) ja puntti tulppaaneja (yllätys!). Sykemittaria kävin katselemassa urheiluliikkeessä, mutta juuri se minkä olisin halunnut oli loppu kahdessa liikkeessä. Enempää en jaksanut kierrellä. Lohdutukseksi ostin PP:n hupparin. Se oli sentään alennuksessa ( maksoi silti mansikoita!).




Kylläpä shoppailusta tulee hyvä mieli, vaikka mitään näistä en välttämättä olisi tarvinnut... Mutta harrastuksensa kullakin. :)

Nyt yritän ottaa päikkärit (vaikka tuskin osaan). Heräsin aamulla pahaan uneen klo 6.30 ja siitä asti olen ollut liikenteessä... ja yövuoro vielä edessä! Oi ja voi.

Illan jatkoja teille ihanaiset lukijani!

13 kommenttia:

  1. Tuo mekko ON kyllä kiva!!
    Hyviä päikkäreitä ja nopsasti kuluvia yövuoroja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ja selvisikö mikä se tummansininen valkoisilla tähdillä oikein oli?

      Poista
    2. Se on huivi. En ostanut. :)

      Poista
    3. Niin, ja enhän mä tietenkään nukkunut. Puoli tuntia yritin, mutta en mä osaa sillon kun ois pakko.

      Poista
  2. Tuo mekko ja pikee ovat niiiiin ihania! Itsekin hypistelin niitä tänään. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kato nyt huomasin vastauksesi, ei kestänytkään kuin pari kk! ;) Sorry! Kun olin menossa hakemaan mekkoa, niin se oli loppuun myyty! Olisi pitänyt vain ostaa heti. :)

      Mukavaa iltaa sinulle!

      Poista
  3. Mäkin kävin sovittamassa tuon ihanan mekon! :) Oli kyllä onneksi pieniäkin kokoja tuosta, mutta silti jäi jotenkin väljäksi ja makutuomari puuttui, joten jätin vielä kauppaan. Mutta kyllä se houkuttaisi... Saa nähdä. :)

    Ihanat shoppailut sulla muutenkin, varsinkin tuo PP:n raikas huppari, ihana! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Musta tuo on just ihana kun se jää vähän väljäksi eikä mahamakkarat jää pullottamaan näkyvästi. :) Huppari on kyl ihana...on vaan niin arka väri että uskaltaakohan tuota käyttää?!

      Poista
  4. Onpa kiva tuo mekko, niin raikas ja kesäinen, täytynee käydä kokeilemassa. Kiitos vinkistä :)

    VastaaPoista
  5. hello sailor :) merinen tunnelma mekossa :)
    mulla on matti kukkarossa ...plääh !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tällä shoppailuhulluudella matti löytyy kohta minunkin kukkarosta...

      Poista