sunnuntai 15. toukokuuta 2016

Saaressa
Tämä Erä-Irma on ollut taas ihan innoissaan, kun pääsi tänään ystävän järjestämälle saariretkelle. Ystäväni opiskelee eräoppaaksi ja tämä retki oli eräänlainen näyttökoe ennen valmistumista. Aamulla ajelimme pienellä porukalla Loviisan rannoille ja lyhyen venematkan päässä meitä odotti kaunis vehreä saari. Patikoimme noin seitsemän kilometrin matkan pitkin polkuja ja metsäteitä. Kuljimme komeiden mäntymetsien ja valtavien mustikkamaiden halki. Nautimme auringonlämmöstä ja raikkaasta merituulesta. Eväät söimme suurien siirtolohkreiden suojassa. Opimme uutta niin linnuista, niiden lauluista kuin kukista ja muista metsän kasveista. Melkein haistoimme hirven ja valkohäntäkauriin, mutta pelästyivät varmaan minun pinkkiä takkia, kun eivät uskaltautuneet näytille. Neljä tuntia hurahti aivan huomaamatta rauhallisessa metsä- ja merenrantamaisemassa tallustellessa. 

Raitis ilma teki todella hyvää ja olo on raukea. Uni maistuu tänään varmasti puhtaissa lakanoissa. Mutta ennenkuin pääsen pujahtamaan sänkyyn, täytyy kannustaa Suomen Leijonat voittoon. Mukavaa iltaa ja hyvää yötä!


*Anu


7 kommenttia:

 1. Täällä kotiuduttiin kesän ensimmäiseltä saari reissulta, märkänä mutta onnellisena. Kyllä ulkoilu ja metsän rauhassa oleminen, on virkistävä. Mukavaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Metsässä pää tyhjenee kaikesta turhasta ja aistit herkistyvät. Jokainen ihminen tarvitsisi tällaisia nollausretkiä!

   Poista
 2. Ihanaa luonnon tunnelmaa :):) tuo on niin parhautta :) saat aina niin mahtavia näistä luonto kuvistasikin, upeat värit <3 ihastelen :)

  Mahtava leijona voitto! Nyt täälläkin sujahdetaan puhtaisiin lakanoihin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kauniita kohteita on niin helppo kuvata ja saada aikaiseksikin jotain kaunista.

   Poista
 3. Aivan upeita kuvia! Siis mielettömiä <3 me just eilen ajettiin Turusta Helsinkiin ja ihailtiin eri vihreiden sävyjä, jotka tulevat just sunkin kuvissa hyvin esiin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana! Tämä aika vuodesta on kauneinta, kun värit ovat niin heleitä ja vihreä räiskyy kaikissa sävyissä.

   Poista
 4. Niin kauniita kuvia ja varmasti upea reissu! <3 Tähän aikaan vuodesta tuo vihreä luonnossa on niin kaunis ja intensiivinen, että siitä ei saa tarpeekseen. :)

  VastaaPoista