lauantai 2. toukokuuta 2015

Juhlahumusta ihanaan arkeenKyllä nyt on juhlittu, oikein sydämen kyllyydestä! Viikon sisällä on juhlittu aina niin mahtavia Indiedays Blog Awardseja ja vappua. Nyt on aika palata arkeen, siihen tuttuun ja turvalliseen, alkoholittomaan, hyväuniseen ja terveelliseen elämään.

IBA ja sitä edeltänyt BID-tapahtuma pidettiin viime lauantaina Helsingissä. Päivätapahtumaan mahtui sponsoreiden esittelypisteisiin tutustumista, paljon herkuttelua ja maistuvia juomia. Ja tärkeimpänä: ihanien blogisiskojen kanssa jutustelua! Päivä oli kaunis ja aurinkoinen, upeita kaupunkimaisemia olikin mukava ihailla ravintola Maxinesta 6.:sta kerroksesta.

Päivätapahtuman jälkeen treffasin kaupungilla avecini eli kälyni, joka alkaakin olla jo konkari (ja tuttu teille monille) näissä kemuissa. Kävimme herkuttelemassa pizzalla ja suuntasimme hotellille kaunistautumaan ja nauttimaan kuplajuomasta. Juu, nyt kun olen "maalainen Vantaalta" niin täytyihän sitä päästä ensimmäisen kerran hotellilomalle Helsinkiin. 

Huulipunat ja puuterit sudittuna ja tukka lakkapilvellä kuorrutettuna kipittelimme korkkareissamme Club Capitaliin, missä palkittiin tämän kevään suosituimmat blogit eri kategorioissaan. Ohjelma sinänsä ei ole se mikä tapahtumassa kiinnostaa, vaan hauskanpito jo tutuksi tulleen sisustusbloggaajaporukan kanssa. Uskomatonta, miten ihanan blogiperheen olen saanut, teistä monet alkavat tuntua jo ihan ystäviltä (joiden elämästä tiedän enemmän kuin monen kaverini elämästä...). Olette tärkeitä murut!

Ja niin koitti vappu! Emme ole ystäväporukan kanssa olleet viihteellä tämän vuoden puolella, joten asia oli korjattava. Niinpä juhlimme neljän naisen voimin vappuaattoa kaupungin yössä. Minulle se oli jo neljäs yövuoro (kolme edellistä töissä), joten ymmärrettävästi väsähdin ensimmäisenä ja lähdin kotiin yhden maissa. Ja onhan se totuus, että selvin päin ei jaksa katsella baarimenoa aamuyöhön asti. Vappupäivä otettiin ihan iisisti. Kävimme yhden ystäväni kanssa Kaivopuistossa ihmettelemässä vappuhulinoita, mutta hyytävän kylmä tuuli ajoi meidät nopeasti sisätiloihin. Ajauduimme ihan ex-tempore sporttibaariin, missä saimme hyvää ruokaa ja katsoimme Suomen ensimmäisen MM-lätkämatsin. Huonostihan niille pojille kävi, mutta meillä oli kiva vappu!

Nyt on juhlat juhlittu, seuraavaksi blogikin palaa arkisiin aiheisiin. Mukavaa lauantai-iltaa!

*AnuElina


Ps. Kaverit yrittivät houkutella mua viihteelle tänäänkin, mutta tämä "mummo" päätti jäädä kotiin lataamaan akkuja. Antaa nuorempien ja reippaampien juhlia...
8 kommenttia:

 1. Harjoituksen puutetta varmaan meillä "vanhuksilla"... Levin viikonloppu vei multa voimat tiistaihin asti... Vappu menikin muissa merkeissä, mutta kauhulla melkein odotan opiskelijaporukan pippaloita kahden viikon päästä, ei jaksa valvoa enää kovin myöhäiseen tämäkään lyyli!

  Kaunis asu sulla ja kaunis nainen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tässä iässä enää jaksa juhlia aamun pikkutunneille, saati monta päivää putkeen. Huh huh!

   Poista
 2. Oli tosi kiva nähdä <3

  VastaaPoista
 3. Upea kuva! <3 Oli tosi mukava nähdä taas ja hauska päivä!

  VastaaPoista
 4. Olipa ihana nähdä taas! <3 Upea kuva ja juhlalook! <3

  VastaaPoista