maanantai 27. lokakuuta 2014

Sunnuntain pannukakkuaamiainen










Rilluttelupäivän jälkeen kroppa kaipaa hemmottelua. Tai ehkä se on se sielu, joka sitä kaipausta tuntee. No oli miten oli, eilen aloitin päivän herkkuaamiaisella. Tällä kertaa se ei  vaatinut muuta kuin yhden pilkullisen banaanin, pari kananmunaa ja ripauksen vaniliinisokeria ja kanelia. Näistä aineksista syntyi banaanipannukakut, jotka saivat kylkeensä pensasmustikoita ja ripauksen tomusokeria (kääks, hunaja unohtui!). Paljastettakoon, että kolme ensimmäistä pannukakkua menivät...ööh...pannukakuksi eli pipariksi eli mössöksi. On se nimittäin aika vaativa laji tämä banaanipannukakkujen paisto. Onneksi kaksi viimeistä sain käännettyä pannulla hajottamatta niitä. Pannukakun koolla ja paistolämpötilalla ON väliä, sain taas muistutuksen siitä. Olisikohan aika ostaa sellainen ihan oikea lettupannu? 

Pannukakkujen lisäksi surautin blenderissä joka-aamuisen rahka-marja-smoothien ja juhlan (siis juhlan jälkeisen päivän) kunniaksi annoin itselleni luvan nauttia hedelmät tuoremehun muodossa. Tällä setillä jaksoi pitkälle päivään. Ja myöhäiseksi lounaaksi vetäisin sen perinteisen italialaisen dagen efter-lätyn. Jotta sellainen "terveellinen " sunnuntai oli eilinen. Tänään on taas otettu napakka ote niskasta ja pantu mässyttelylle stoppi.


Tehokasta viikkoa kamut!


*AnuElina


9 kommenttia:

  1. Näyttää niin herkulliselta! :-) Hitsinen kun en saa banaania syödä, koettaisin tätä ehdottomasti! :-)
    Nyt täytyy tyytyä ihastelemaan :-)

    Mukavaa iltaa! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi pahus...tuota banaania ei varmaan voi korvata millään! Nautiskele perusletuista, hyviä nekin! :)

      Poista
  2. Vol nam, kelpaisi niin tännekin! :D En ole vieläkään saanut aikaiseksi testata näitä banaanilättyjä, olisi jo korkea aika!
    Kivaa viikkoa! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kokeile ihmeessä, varmasti pikkuneidillekin maistuisi. :)

      Poista
  3. Lurps, minultakin tämä herkku kokeilematta vielä.. Mitä sekoittelet smoothieesi? Smoothiet on kyllä ihan parhaita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa kokeilla! Mun perussmoothiessa on vain rahkaa, marjoja ja sokeroimatonta mehukeittoa. Aiemmin laitoin myös leseitä, mutta luovuin niistä, koska vatsa ei oikein kestänyt.

      Poista
  4. Hurmaavat pannarit! Nam!
    Hirssi-banaanipannareita minäkin välillä paistan herkkuhetkiin.
    Nauti joulun hiipivästä tunnelmasta ja lämpöä vielä täältä oliivipuun katveesta!

    VastaaPoista