lauantai 10. toukokuuta 2014

Pehmeä lasku


Heipähei, täällä ollaan taas! 
Loma on lusittu ja arkeen paluuseen tässä totutellaan. Palasin eilen illalla reissusta, onnistuneelta sellaiselta. Koti oli melkein ennallaan. Jokunen kirje oli tipahtanut postiluukusta, ei sentään laskuja. Basilika oli totaalisen nuupahtanut, mutta sain kuin ihmeen kaupalla elvytettyä sen henkiin. Timjamille ja rosmariinille kävi huonommin, ne jouduin hautaamaan. Tuttuun tapaani purin laukut heti ja pistin ensimmäisen koneellisen pyykkiä pyörimään. Sitten tuli uni. 

Tänään on pesty lisää pyykkiä, käyty pitkästä aikaa juoksulenkillä, lounastettu ystävän kanssa ja täytetty tyhjä jääkaappi rahkalla, broilerilla, vihanneksilla ja hedelmillä. Ja herkkuleivällä. Loma meni niin täydellisesti herkutellessa, joten nyt täytyy hiljalleen totutella taas normaaliin kevyeen ruokavalioon. Mutta pehmeän laskun kautta eli vielä viikonlopun ajan on lupa herkutella hyvällä leivällä. Iltateen kaveriksi tein ihanat pikku leipäset: Aurinkopatu-leipää, Greve-juustoa, paprikaa ja herneenversoja. Ei mitään "gurmeeta", mutta oikein maistuvaa. Ja olihan nuo ihan syötävän kauniitkin!

Nyt on kuulkaa niin paljon postausaiheita plakkarissa, joten jääkäähän linjoille! Luvassa mm. tarinaa Tukholmasta, Prahasta, reissuostoksista, matkailijan selviytymiseväistä, uudesta aarteesta jne. Ihanaa olla taas täällä blogistaniassa! Teidän ihania blogeja olen kahlannut läpi, mutta kommentoiminen taitaa jäädä aika vähiin tällä hetkellä. Parannan tapani kunhan pääsen taas ajantasalle...

Leppoisaa illan jatkoa!

*AnuElina

Ps. Te jotka jaksatte valvoa tänään, niin kannustakaahan Suomen pojat voittoon viisufinaalissa. Minä painun varmaan kohta pehkuihin, että saan hyvät unet ennen huomenna alkavaa yöputkea.8 kommenttia:

 1. Herkullisen näköiset leivät.. totta tosiaan :)
  jes.. paljon postausaiheita.. mä jään niin odottelemaan. Viisut ei kiinnosta, mutta ehkä tuolta töllöstä tulee jotain muuta katsottavaa.. ehkä ;)
  öitä ja kiva, kun oot "takas" :)

  VastaaPoista
 2. Tervetuloa kotiin, kivalta kuulostaa nuo tulevat postausaiheet!

  VastaaPoista
 3. Kivaa, kun olet palannut takaisin! Reissukuulumisia odotellessa :)

  VastaaPoista
 4. Tervetuloa kotiin! Ihania kuulumisia odotellessa. :)

  VastaaPoista
 5. Tervetuloa takaisin - reissu kuvia odotellen :)

  VastaaPoista
 6. En jaksanut viisuja valvoa, mutta hyvinhän pojille oli käynyt..:)
  Maittavan näköinen iltapala!

  VastaaPoista
 7. Erittääin herrkullisen näköisiä leipiä :))

  VastaaPoista
 8. Mukava että reissulta hyvin ja onnellisesti perillä :-) kuulumisia reissuilta peliin :-)

  VastaaPoista