sunnuntai 18. toukokuuta 2014

Minä ja Michael










Usko tai älä, mutta minulla ei ole koskaan ollut nahkaista käsilaukkua. Siis sellaista reilumman kokoista, oikeaa käsilaukkua. Kaksi pientä Adaxin pussukkaa kyllä löytyy ja ne ovat osoittautuneet aivan loistaviksi. Viime viikkoiselle Prahan reissulle minulla oli yksi shoppailumissio: Haluan löytää ajattoman, kauniin ja käytännöllisen kokoisen nahkalaukun. Laukkuun ajattelin sijoittaa talven aikana Tori.fi:ssä tienaamani kirppisrahat. Kuten aiemmin mainitsin, en ollut aivan vakuuttunut Prahan shoppailumahdollisuuksista, joten niinhän siinä kävi, että en mieluisaa laukkua löytänyt. Hieman harmistuneena lähdin kotimatkalle, kunnes Prahan lentoasemalla yllätyin erittäin iloisesti.

Prahan lentoaseman kansainväiseltä puolelta löytyi nimittäin Michael Korsin liike. Kokonainen kauppa täynnä ihanuuksia! Siellä sitten pyörin varmaan lähes tunnin kuin Liisa Ihmemaassa. "Haluan tän ja tän ja tän. Eiku täälläkin on tämmönen ihana laukku!". Iski pieni valinnanvaikeus, joka meinasi kääntyä paniikin puolellekin, kun "boarding" oli ihan just alkamassa. Onneksi lento oli puolisen tuntia myöhässä, joten sain armonaikaa. Pyörittelin kaikkia ihanuuksia olallani ja lopulta tein varmasti oikean päätöksen.

Valitsin kaikkien ihanuuksien keskeltä ajattoman, tyylikkään mustan käsilaukun (Michael Kors Jet Set Item EW TZ Tote). Brändinimi ei julista itseään liikaa (kuten niissä missä laukun kuosi huutaa MKMKMKMKMKMKMKMK...), vaan näkyy sirosti kultaisin kirjaimin ja pienenä pyöreänä MK-logona. Nekin jäävät sopivasti käsivarren alle kun laukku keikkuu olalla. Jostain syystä en halua, että merkki on "se juttu", vaan tärkeämpää on laukun malli, koko, ulkonäkö ja käytännöllisyys.

Laukkuun mahtuu loistavasti kaikki tarpeellinen: iso lompakko, kalenteri, puhelin, sateenvarjo, meikkipussi ja vesipullo. Kamerankin saan sinne ujutettua jos jätän sateenvarjon tai vesipullon kotiin. Laukku kulkee kivasti olalla, mutta sitä voi kantaa myös käsivarrella, koska olkahihnat eivät ole liian pitkät. Olen erittäin tyytyväinen ostokseeni! Ja mikä tuuri, että löysin sen matkaltani, vaikka vähän viimetippaan jäikin. Asioilla on vaan tapana järjestyä, näin mä uskon asiassa kuin asiassa. :) Kyllä nyt kelpaa keikutella kassia kesäriennoilla!

Nyt lähden kirppikselle myyntihommiin tienaamaan lisää rahaa, mitä voin sitten tuhlata kaikkiin naisellisiin ihanuuksiin. Early bird catches the big money! Leppoisaa sunnuntaita sinulle!


*AnuElina


18 kommenttia:

  1. Aivan ihana ja yksinkertainen :).

    Myyntionnea kirpparille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja kiitos!
      Kauppa kävi kirpiksellä tavalliseta verkkaisemmin, kaunis sää taitaa olla syyllinen tähän.

      Poista
  2. Ihana <3 Tyylikäs ja ajaton malli, juuri tuon kokoista etsin itsekin. Mukana on aina niin paljon sälää...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on kyllä juuri sopivan kokoinen, kaikki tarpellinen mahtuu mukaan. :)

      Poista
  3. Ihana ja ajaton veska! Tuollaisiin kannattaa satsata, kestää vuodests toiseen ja on hintansa väärti.

    VastaaPoista
  4. Kaunis ja näppärän näköinen laukku, huolisin itsellenikin! Oon kanssa sitä mieltä, että hyvää kannattaa etsiä ajan kanssa eikä tyytyä "kakkosvaihtoehtoihin". Mieluummin yksi loistava kuin tusina hyviä.
    Toivotan tuottoisaa kirppispäivää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Yritän jatkossa ostaa ajattomia, kestäviä ja hyvälaatuisia vaatteita/tavaroita tusinashoppailun sijaan. Silloin ei tarvitse jatkuvasti olla kirppiksellä myymässä kassitolkulla tavaraa...

      Poista
  5. Kaunis laukku! Yksinkertainen, mutta tyylikäs!

    VastaaPoista
  6. Ihana on, MK ei kyllä petä! <3 Kivaa kirppispäivää! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kirppispäivä oli kiva ja ihan mukavasti sain taas pohjakassaa seuraavia hankintoja varten. :)

      Poista
  7. Kerrassaan ihana laukku, mekin eilettäin tienattiin tyttären kanssa kirpparilla shoppailurahhaa Kreetalle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, se ON ihana! KÄvikö kauppa hyvin kirppiksellä? Meillä oli tavallista hiljaisempi päivä, mutta hyvä kun sai edes jonkin verran myytyä.

      Poista
  8. Ihana ihana <3 MK:n tuotteet ovat kyllä lähes poikkeuksetta kivoja, kaksi laukkua minäkin samalta merkiltä omistan. Kyllä tuon kanssa kelpaa kesäriennoissa keikistellä. :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä vain, minäkin voisin ottaa MK:n laukuista melkein minkä vaan, ihania laukkumalleja!

      Poista
  9. Voi iiiiiik, miten upea laukku! Varmasti täydellinen valinta♥

    VastaaPoista
  10. Niin niin ihana!!!!! Kerrassaan upea ja todellin täydellinen valinta! Tuollaisesta itsekin haaveilen :)

    VastaaPoista