perjantai 1. marraskuuta 2013

Tähtönen





Marraskuun ensimmäinen. Sateinen ja harmaa. Mutta arvatkaas mitä? Loppusyksyn synkkyys ei mieltä masenna, koska nyt saa jo vähän jouluttaa. Joulu on ensi kuussa! :) Marraskuun alun kunniaksi kaivoin esiin ihanat paperitähteni ja yksi niistä pääsi jo esille, ilman valoa. Ikkunaan en kehdannut sitä vielä ripustaa, joten se saa istua tuossa korin päällä jonkin aikaa. Kaunis se on siinäkin.

Pikkuhiljaa tekisi jo mieli maistella glögiä ja pipareita, joulutortuista puhumattakaan. Ehkäpä kutsun jonkun ystävän ensimmäiselle glögikuposelle ensi viikolla, sitten on hyvä syy herkutella vähän...
Joko sinua jouluttaa? Ihan pikkusen ehkä?

Täällä valmistaudutaan taas (t)yöputken aloitukseen. Sehän tarkoittaa blogin osalta sitä, että aika hiljaista tulee olemaan. Tämä bloggari nimittäin näkee luonnonvalon seuraavan kerran ensi tiistaina, joten kamera joutuu työttömäksi. Ellen sitten innostu ottamaan tunnelmakuvia joku ilta...

Mukavaa tuplapyhäviikonloppua sinulle!

*AnuElina


15 kommenttia:

  1. Kaunis kotisi, tauluhyllyt ja suloinen tähtönen - voimia rankkaan putkeen <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Eija! Toivottavasti yöputki ei ole kovin kiireinen, sitten mä selviän kunnialla. :)

      Poista
  2. Tosi nättiä. Marraskuu antaa kyllä lupauksen joulusta jo. Itsekin kaivoin ensimmäisen risutähden esille, tähdet tekee jotenkin joulufiilistä, sillalailla sopivasti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa mieltä, tähdet eivät onneksi ole liian jouluisia, siksi niitä voi ripotella ympäri kämppää jo hyvissä ajoin. Ja onpa mulla jonkinlaisia tähtiä kotona ympäri vuodenkin...

      Poista
  3. Ihanan nättiä ja mullakin on pari tähtöstä jo olkkarissa ilman valoja ja arvaas vaan haluttaako jo laitella niihin valoja, mutta maltan vielä hetkeksi mieleni. Kivaa viikonloppua sulle ja odottelen uusia postauksiasi taas....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä niiiiin haluaisin jo laittaa kaikki paperitähdet esille, ikkunaan ja pöydälle, valojen kanssa...mutta ei vielä! En viitsi järkyttää naapureita, onhan kuitenkin vasta marraskuun alku. Ehkä parin viikon päästä voi vetäisitä jo jouluöverit... :)

      Poista
  4. Ihanan tunnelmallista sinulla! <3 Ehdottomasti saa jo jouluttaa. :)
    Tsemppiä työputkeen!

    VastaaPoista
  5. Vautsi. Pitäiskin kivuta tuonne vintille hakemaan paperitähtöset esille. Mukavaa työrupeamaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kipinkapin vaan hakemaan ne tähdet esille! :)

      Poista
  6. Kylähän se joulu hiljalleen hiipii jo ajatuksiin. Glögiä olen jo juonut montaa litraa, hahah. Mutta joulutorttuja en ole vielä paistellut. Pitääkin tehdä tähän muutos ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä sain ostettua glögiä, mutta en ole vielä maistellut. Ja riisipuuroa varten on ainekset valmiina... Ensi viikolla taidan nautiskella vähän jouluherkkuja. :)

      Poista
  7. Voi, miten kaunista ja ihanan harmonista kuvissasi, niin ja kauniin talvista! Kyllä nyt saa jo joulutella ihan rauhassa... jouluun on sen verran vähän enää aikaa ja joulu itsessään on niin lyhyt!

    VastaaPoista