maanantai 25. marraskuuta 2013

Mitä laukustani löytyy...


Sain viikko sitten Villa H:n Heiniltä kivan haasteen, jotan en voinut jättää väliin. Mitä laukustani löytyy-haaste paljastaa naisen käsilaukun salaisuudet. No, minulla niitä ei taida olla, ihan peruskalustolla mennään. Laukkua en tässä ala esittelemään, sillä joutuisin muuten esittelemään aika monta, koska laukku vaihtuu fiiliksen mukaan. Sellasia halpiksia, tunnetuista merkeistä ei tietoakaan. Sen sijaan sisällön levitin teidän tutkailtavaksi tähän. Olkaapa hyvät!


Ja sieltähän löytyy: suuri lompakko (ihanaa pehmeää nahkaa), Lumia-puhelin, tuunattu liiton kalenteri (alkuperäinen liian ruma), Marimekon pussukka (meikeille, nessuille ja muulle tuikitärkeälle kauneustuotteelle), Marimekon peltirasia (miniapteekki), HSL:n bussikortti,  purkkaa ja pastilleja, sateenvarjo (ihan risa, uusi ostoslistalla), hiuslakka (tukkakriisien pelastus), Barcelona-blign-bling avaimenperässä kotiavaimet ja mustassa kaulanauhassa työavaimet. Siinäpä se. Usein sieltä löytyy myös kamera, käsineet ja vesipullo. Puutteitakin havaitsin, missä on kynä?!

Heitän haasteen eteenpäin Periferian RiikalleVilla Brickyardille ja Kotilan Riikalle. Toivottavati otatte hasteen vastaan! :)

Pirtsakkaa marraskuun viimeistä viikkoa!

*AnuElina


9 kommenttia:

 1. Voi iik! Kiitos haasteesta! Voi ja iik tuli siksi että minun laukkuni sisältö on katastrofi, mieheni tuumaa sanoa että sinne eksyy, eikä löydä takaisin jos jotain lähtee sieltä etsimään. Eli toivoton tapaus siis, mutta otan haasteen vastaan. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, rehellinenhän tässä haasteessa pitää olla joten, esittele vaan koko ihana katastrofi! :)

   Poista
 2. Kivoja tämmöiset erilaiset postaukset!

  Todettu on, että oli se laukku sitten kuinka pieni tahansa niin kaikki tavarat katoaa sinne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen vissiin poikkeus naiskunnassa, koska mun laukkuihin tavarat ei katoa. Olen muutenkin aika huono hukkaamaan tavaroita. Vissiin yksi perfektionistin piirre... ;)

   Poista
 3. heheee tää on hauska , mulla laukku joskus ihan karsee .... tartun haasteeseen mielellään :)

  VastaaPoista
 4. Hei, hauska päivitys :)
  Heh minullakin on jätti lompsa :) Täynnä kuitteja ja asiakaskortteja ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noita kortteja on kyllä nykyisin joka liikkeeseen, lompsa täyttyy niistä. Se alkaa olla jo rasittavaa...

   Poista
 5. Mä olen miettinyt, josko kokeilisi pitkästä aikaa paperista kalenteria. Tuntuu, että osaan käyttää vain puhelimen kalenteria. Sain juuri äskettäin liiton kalenterin postissa ja vaikken kuorta ole avannut, niin uskoakseni sieltä löytyy aikamoinen rumilus. Voisi tosiaan vaikka hieman tuunailla sitä! :)

  VastaaPoista