lauantai 21. syyskuuta 2013

Puhtaaseen pehmeään petiin














Tässä tulee makuuhuoneen muutokset osa 2. Suurimmasa roolissa on uusi päiväpeitto. Olen jo pitemmän aikaa etsinyt uutta päiväpeittoa vanhan ja vuosia palvelleen päiväpeiton (kurkkaa täältä) tilalle. Sopiva ei vaan ole aikaisemmin tullut vastaan. Liian kalliita, halvan näköisiä, rupusia, keinomateriaalia, jne. En minä sellaista halunnut. Nyt sattumalta löysin tämän Hemtexin puuvillaisen päiväpeiton, jonka värikin on ihan täydellinen. Vai mitäs sanot?! Vähän syksyistä tummempaa tunnelmaa myös makkariin.

Tänään oli lakananvaihtopäivä. Uusimmat raitalakanat pääsivät taas parin viikon "kaappilevon" jälkeen käyttöön. Samalla vaihdoin kesäpeiton paksumpaan "välikausipeittoon". Kunhan talvi tulee, se vaihtuu vielä paksumpaan talvipeittoon. Laitoinpa tuohon silmäniloksi (!) myös pari kuvaa lakanavaihtoprojektista. Näitä sotkukuvia taitaa nähdä aika harvoin minun blogissa. Eihän täällä kukaan koskaan sotke. :)

Yksi uusi DIY löytyy seinältä sängyn vierestä. Huomasitko? Ennen valkoinen (ja alunperin punainen) Lexingtonin tähti sai mustan maalin pintaan. Mielestäni paljon parempi näin, vähän rouheampi ja erottuu seinästä paremmin. Olohuoneen seinällä on sama tähti ja hetken harkinnan jälkeen päätin, että sekin saa mustaa pintaansa. Siinäpä yksi pieni viikonloppuprojekti. Pöytävalaisimeen haluaisin uuden rouheamman jalan ja etsinnässä on myös iso varjostin olohuoneen jalkavalaisimeen. Ostoksille on siis lähdettävä.

Tässäpä tämänhetkiset tunnelmat. Viikon (t)yöt on nyt tehty, vapaapäivät edessä. Ruokakauppaan pitäisi suunnata. Jotain hyvää ruokaa, lasi punaviiniä, telkkarin tuijottelua, sisustuslehtiä... en taida sen kumempaa tarvitakaan täksi illaksi. Sitten onkin ihana kaivautua ihanan puhtaaseen pehmeän petiin.

Mukavaa viikonloppua!

*AnuElina


Ps. Bloggaajakin kurkistaa ihan tositarkoituksella tuolla yhdessä kuvassa. MoiMoi vaan!



6 kommenttia:

  1. Ihana makkari AnuElina! <3 Uusi päiväpeitto on tosi kaunis ja väri on ihan nappivalinta, kauniita tyynyjä muhkea pino myös! <3 Ja edelleen ihastelen sun pukeutumispistettä... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olen ihan heikkona tyynyihin, niitä löytyy läjäpäin joka puolelta. No, ei sentään keittiöstä. ;) Itsekin ihailen tuota pukeutumispistettä päivittäin, onnistunut muutos mitä ilmeisemmin. :)

      Poista
  2. Kaunis makkari, hieno uudistus! tykkäilen kovasti <3 Kauniit rauhalliset sävvyt ja niin muhkean näköinen sänky, tuohon voisi rojahtaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuohon sänkyyn on todella kiva rojahtaa iltaisin ja yövuoron jälkeen aamuisin. :)

      Poista
  3. Nätti makkari, rentouttava :)

    VastaaPoista