maanantai 16. syyskuuta 2013

Toteutuneita haaveita


Hei siellä!

Muistatko, kun elokuun loppupuolella haaveilin pienistä sisustustavaroista, jotka haluaisin syyskotiini hankkia? No, nyt ei tarvitse enää haaveilla ihan niistä kaikista, sillä osa on jo kotona. Iso niinikori oli kaivellut mieltäni oikeastaan joka kerta, kun kävin Kodin1:ssä. Sen hankkimista aiemmin rajoitti oikeastaan vain kuljetusongelma: aina kookas raahattavaksi muiden ostosten kanssa bussissa. No, eilen sain autokyydin Kodin1:seen ja sen enempää harkitsematta ostin korin. Nyt se toimii vilttien säilytyspaikkana sohvan vieressä. Ja tykkään kovasti. 

Toinen haaveeni oli uudet pallovalot, sillä vanhat (siis TODELLA vanhat) sanoivat sopimuksensa irti viime talvena. Nyt löysin kauniit valkoiset SIRIUS-merkkiset valot Sokokselta. Edellisiin pallovaloihin verrattuna nämä ovat paljon kauniimmat, koska palloja on tuplasti enemmän. Ripustin ne toistaiseksi sisustustikkaille, en tosin ole varma että ne siihen jäävät. Luultavasti siirrän johonkin ikkunan lähelle. Mutta tuleeko ne olkkariin vai makkariin, katsotaan!


Ostosvimma ei toki jäänyt tähän, on tullut hankittua kaikenlaista muutakin kivaa. Makkarin uudistuksista saatte tällä viikolla maistiaisia. Ja astiakaappikin sai (taas) pientä täydennystä. Mihinköhän mä joudun kaikkien kippojen ja kuppien kanssa?!

Nyt keitän kupin teetä ja lämmittelen köhäistä kurkkuani ja sitten jatkan makkarin uudistuksen parissa. :)

Kiva kun kävit visiitillä, oikein mukavaa uuden viikon alkua sulle, mulle ja teille!

*AnuElina


14 kommenttia:

 1. Pallovalot on nyt kova juttu enkä kyllä ihmettele. Nuokin ovat todella kivat.
  Kiva kun on mahdollista tehdä muutoksia kotiin. Mukavaa illan jatkoa ja toivottavasti köhä menee nopsaan pois.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pallovalot tuntuvan olevan IN vuosi toisen jälkeen enkä yhään ihmettele, kauniita ja ajattomat!

   Poista
 2. Pallovalot <3 omani kans ilostuttaa hämäriä syysiltoja. Mun omissa on eri ruskean sävyjä ja valkoista. Valkoiset on kans kauniit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun sisustukseen ei ne muut SIRIUKSEN värivaihtoehdot sopineet. Jossain olen nähnyt harmaa-valkoisia pallovaloja, mutta en jaksanut alkaa metsästämään sellaisia. Valkoinen on aina IN. :)

   Poista
 3. Mukavia ostoksia!
  Mulla on uudet valkoharmaat pallovalot, mutten jotenkin löydä niille paikkaa..tai sitten en vaan aio edes niitä ripustaa ennenkuin löytyy se uusi koti :-/
  Köhätöntä viikkoa!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, olen kyllä tyytyväinen ostoksiini, vaikka rahaa paloikin vähän liikaa. Mutta onneksi on palkkapäivä. :)

   Poista
 4. Ihania ostoksia, erityisesti pallovalot! <3

  VastaaPoista
 5. Ihania sekä kori että pallovalot! :) Kävin paikallisessa Kodin1:ssä tuota koria katsastamassa, mutta enpä löytänyt, harmillista. Kivalta näyttää ja mukavia suunnitelmia siellä, jään odottelemaan jatkoa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kori on ollut ilmeisen suosittu, koska itse nappasin kyseisen liikkeen viimeisen esillä olevan korin ja toisessa liikkeessä näytti olevan myös yksi jäljellä.

   Poista
 6. Ihania ostoksia. Niin kaunista. Pallovalot oli munkin katsomasta kaupasta jo loppu. Onneksi anoppi tuo :)

  VastaaPoista
 7. Minusta nuo valot sopii tuohon tikkaille aivan ihanasti (: Meiltäkin moiset valot löytyy. Pitäisikin taas viritellä ne käyttöön viime talven jäljiltä!

  VastaaPoista