tiistai 24. syyskuuta 2013

Paper Shop- aarteet











Reilu viikko sitten poikkesin Ikeassa ja ihan ensimmäisenä "törmäsin" uuteen Paper Shopiin. Paperiosasto oli täynnä toinen toistaan ihanampia tarvikkeita lahjojen paketointiin ym. Niitähän tuli sitten kerättyä mukaan ehkä enemmän kuin olisi ollut tarvis. Mutta aina on hyvä olla lahjapapereita, -pusseja, teippejä, nauhoja ym. varalla. Eikö niin? Pakettikortit olivat ihania, suosikkejani koko valikoimasta. Lisäksi ostin (ei kuvassa) Love-lahjapaperia ja valkoisia "pom-pomeja"/paperipalloja. Täytyy käydä Ikeassa vielä ennen joulua, paperiosasto on varmaan täynnä jouluihanuuksia kunhan vuosi hiipii loppua kohti.
Oletko sinä jo tutustunut Paper Shopin tarjontaan?

Kuvaan kokosin myös jotain löytöjä Tigerista, mm. viivotin, lyijykynät, mustakantinen vihko ja pienet rasiat. Raitapaperi on tuliainen joltain Tukholman reissulta. Olen aina ollut heikkona kauniisiin papereihin ja paketointinauhoihin. Niitä löytyykin kätköistäni aika hurjat määrät. Kehtaisinko edes esitellä varastojani...?! Jo pikkulikasta asti olen RAKASTANUT lahjojen paketointia ja innolla teen sitä edelleen. Onpa kiva kun joulu on tulossa, pääsen taas yhden lempipuuhani pariin.

Nyt lähden lenkille ja sitten pitäisi käydä kaupungilla metsästämässä villakangastakkia (talvi tulee, kääk!). Samalla reissulla ajattelin käydä Nougat'ssa, Granitissa ja Moko Marketissa. Pieni kaupunkikierros siis luvassa.


Kirpsakkaa syyspäivää sinulle!

*AnuElina


Ps. Voit yhä käydä kommentoimassa edelliseen postaukseeni, vinkit blogin kehittämisestä ovat erittäin tervetulleita.

17 kommenttia:

  1. Tosi kivoja löytöjä. Tuo Ikean paperiosasto on aika loistava. Olen itsekin sieltä haalinut jo yhtä ja toista. Harmi kun meillä ei ole Tigeriä ihan lähellä, äitini on sieltä ostanut myös ihania juttuja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiger on nykyajan Tiimari, kaikenlaista pientä kivaa tulee hankittua silloin tällöin. ;)

      Poista
  2. Miten mulla on mennyt koko paperiosasto ihan ohi? Vai mahtaako sitä vielä Raision Ikeassa ollakaan? Joka tapauksessa aivan ihania tuotteita. Täytyykin katsoa osastot paremmin läpi ensi kerralla. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Espoossa paperiosasto oli heti sisäänkäynnin vieressä (siis myyntipuolella, ei huonekaluesittelyssä). Oiskohan se jokaisessa Ikeassa samassa paikassa? Mene ja tiedä, kunhan pähkäilen. :)

      Poista
  3. Voih, jokohan Paper Shop on avattu Tampereen Ikeaan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei hajuakaan, mutta luulis, että jokaiseen Suomen Ikeaan ois tullu samaan aikaan.

      Poista
  4. Noi on niiiiiin ihania nuo Ikean paperijutut! Aivan mahtavan näköistä kamaa. Itsekin olen sieltä yhtä sun toista hamstrannut :-)
    Olisiko sulla tietoa, mistä voisi ostaa harlekiinikuvioista kontaktimuovia? Tiedän, se saattaa olla jo vanha juttu, mutta kun olen muutenkin näissä sisustusjutuissa hieman jälkijunassa, niin kiinnostaisi tietää! Muistelen jonkun maininneen, että Tigerissä sitä olisi, mutta viime viikolla ei ainakaan Kampista löytynyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en ole törmännyt missään ko. kontaktimuoviin, en osaa auttaa. Eikä sillä oo mitään väliä vaikka tulisikin jälkijunassa näiden sisustusjuttujen kanssa. ;)

      Poista
  5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  6. Oi että mitä ihanuuksia oletkaan löytänyt. Pitäsköhän munkin sitten tehdä joskus visiitti Vantaan Ikeaan ja katsoa missä siellä ois tuo Paper Shop. Mulla on ihan surkea valikoima paketointitarvikkeita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No nyt sun pitää mennä korjaamaan asia, Ikeasta löydät varmasti täytettä paketointitarvikevarastoosi. :)

      Poista
  7. Ihana saalis paper shopista! Tosi kivoja juttuja olet kotiuttanut. Paper shopia ihastelin Malagan Ikeassa, silloin ei täällä vielä ollut shopit auenneet, täytyisi nyt käydä oikein vartavasten poikkeamassa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa piipahtaa, ihania löytöjä! Vaikea vaan hillitä itsensä ettei tyhjennä koko paperiosastoa. Kaikenlaista kivaa jäi vielä ostamatta, voi voi!

      Poista
  8. Kivoja löytöjä! Kävin alkukesästä tai keväällä Tampereen IKEAssa, mutten ainakaan silloin nähnyt tällaisia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tietääkseni paperiosasto on tullut vasta loppukesästä...ellen ole ihan väärässä. :) Kannattaa siis käydä uudelleen Ikea-visiitillä.

      Poista
  9. Nämät on kyllä sellaisia et ikeasta voisi napata ohi kulkeissa. Niin kivoja. Minulla paperikassit monenlaisessa käytössä,mm lasten leulukoreina yms.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mnet lahjat on kyllä muotonsa vuoksi helpompi sujauttaa pussiin kuin paperiin. Eli molempia on oltava! :)

      Poista