sunnuntai 18. elokuuta 2013

Laiskan emännän eväät








Hei taas!

Jo toista kertaa postailemassa tänään. Tekemisen puutetta? Joo, digiboxi rikki, ei voi katsoa telkkua. Siksi tässä läppärin edessä tulee roikuttua tavallista enemmän.
Tuossa tämän päivän ensimmäisessä postauksessa kerroinkin, että sain ystäväni K:n iltapäivävisiitille pitkästä aikaa. Vaihdettiin kuulumiset puolin ja toisin, keskusteltiin parisuhdekiemuroista, etelänmatkailusta, haaveista ja toiveista. Ylipäätään elämästä. Rakastan näitä rauhallisia kahdenkeskeisiä juttutuokioita ystävien kanssa.

Väsynyt emäntä meni tarjoilujen suhteen tietenkin sieltä, missä aita oli matalin. Suolapalaksi tarjosin täytettyjä croissantteja. Vähän broilerileikettä, briejuustoa ja vihreää väliin ja eikun ääntä kohti. Jälkkäriä varten löytyi pakastimesta vaniljajäätelöä ja kauppareissulta vadelmia ja mustikoita. Mitäpä muuta maistuvaan jälkkäriin tarvitaankaan. Hyvin uppos!

Nyt taidan laittaa pakastepizzan (juu, luit oikein... laiska emäntä) uuniin, sytytän pari kynttilää ja otan horisontaalisen asennon tuossa sohvalla. Katsomo.fi/Ruutu.fi tarjonnee täksi illaksi jotain katsomisen arvoista ennenkuin Nukkumatti tulee ja vie...


*AnuElina



11 kommenttia:

  1. Aaaahhh!! Ei tuo näytä lainkaan laiskalta..vaan herrrkulliselta <3
    Ihanaa iltaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. NO, aika laiskaa se on kun ei itse tee mitään, asettelee vaan kauniisti. Croissantinkin ystävä sai täyttää ihan itse. :)

      Poista
  2. Ihanat tarjoilut!:) nuo kulhot on tosi kivat, vieläköhän niitä sais, pakko käydä kurkkimas!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Enpä usko että noita astioita löytyy enää...en ole ainakaan itse törmännyt niihin sen jälkeen kun ne ostin.

      Poista
  3. Kiva lukea, että on muitakin. Yksin kotona, yöpaita päällä ja netissä roikkumassa. Vähän jo tuntuu niskassa ja hiukan päässäkin pyörryttää. Ehkä pienet taukojumpat auttaisi. Ei oikein terveellistä tämä istuminen - ja syöminen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taukojumppa ei olisi pahitteeksi välillä...

      Poista
  4. Nam tuo croisantti! Löysin tänne Hannin blogista ja jäin lukijaksi, kaunis blogi sinulla!

    VastaaPoista
  5. Herkulliset eväät, etenkin marjat!

    VastaaPoista