lauantai 5. tammikuuta 2013

Voi itku, surku ja murhe!

Heips!
 
Valitettavasti blogini hiljenee nyt epämääräiseksi ajaksi, koska en saa ladattua tänne yhtään uutta kuvaa. Kun avaan kuvakkeen, jonka takaa kuvat ladataan, vastaan tulee näyttö, josta puuttuu kokonaan se kohta (se "laatikko") mistä voi selata omia kuviaan. Kuvien lataus onnistuu siis vaan, jos käytän jo blogissa tai picasa-verkkoalbumeissa olevia kuvia, ts. niitä jotka olen jo julkaissut. Mitään uutta materiaalia en tänne enää saa. Kyseessä ei siis ole kuvatilan loppuminen vaan joku muu häiriö.
Jos joku tietää miten tämä ongelma ratkaistaan niin otan erittäin kiitollisena vinkit vastaan.
Tämä tekee nyt mielen tosi surkeaksi, koska tämä bloggaaminen on mulle niin rakas harrastus. Mutta eihän tässä ole enää mitään mieltä, koska en saa tänne kuvia, jotka kertovat aina enemmän kuin tuhat sanaa.
Toivottavasti ongelma ratkeaa pian... muussa tapauksessa mun blogin elämä päättyy 1,5 vuoden iässä. :(
 
Kaikesta huolimatta, MUKAVAA VIIKONLOPUN JATKOA!
 

8 kommenttia:

 1. Toivottavasti ongelma poistuu pian! Iloista viikonloppua siitä huolimatta!

  VastaaPoista
 2. Käytätkö mitä selainta? Kokeile Mozilla Firefox:ia. Sillä toimii kuvien lataus. Eilenä oli ainakin Internet Explorerillä ongelmia, et voi olla et johtuu sullakin niistä, jos käytät sitä selainta.

  VastaaPoista
 3. Mikä selain sinulla käytössä?
  Monella muulla sama onglema kuin sinulla.
  Minä käytän google chromea eikä minulla noita ongelmia. Firefoxin käyttäjilläkään ei kuulema probleemaa.
  Halauksin Erica

  VastaaPoista
 4. Voi surku..mikähän on vialla.. Noihin edellisiin kommentoijiin liittyen, itse käytän Firefoxia eikä ole tullut tuollaista vastaan. Auttaisko siis selaimen vaihto.
  Entä onko tällä Bloggerilla jotain help.desk -systeemi?
  Kun menee oman blogin hallintakeskukseen, on oikealla reunassa oman profiilin alapuolella sellainen "rattaan" kuva, siitä pääsee ilmoittamaan häiriöstä.
  Pidän sulle peukkuja asian ratkeamiseksi!!

  VastaaPoista
 5. Voi kurja, mitä ongelmia! Toivottavasti tulee kuntoon pian! Mukavaa viikonlopun jatkoa! <3

  VastaaPoista
 6. Jossain vaiheessa yritin blogista tabletilla ja sillon oli mahdoton lisätä kuvia suoraan tabletista. Jouduin aina lataamaan ensin kuvan kuvapalveluun (käytin kai instagramia sillon, mutta sitähän nyt ei kai enää kannata käyttää) ja sitten linkkasin kuvan sieltä. Pystyisitkö siten kiertämään ongelman?

  Ja kuten joku jo ehdotti, selaimen vaihtoa kannattaa kokeilla, itse käytän Google Chromea kun olen kuvitellut, että bloggerillakin on jotain tekemistä Googlen kanssa = omalla selaimella varmasti korkein prio muutoksissa.... :)

  Toivottavasti ongelma ratkeaa pian!

  VastaaPoista
 7. Multa puuttui samainen laatikko, mutta ratkaisin asian niin, että kirjoittelin tekstin normaalisti. Avasin toisen ikkunan ja sen picasan verkkoalbumin ja sieltä klikkasin kansiota ja siellä on kuvien ylhäällä kohta lisää valokuvia -klick- ja sitten tulee kohta lisää valokuvia tietokoneelta. Lataa haluamasi kuvat.

  Sitten palaat siihen tekstiosioon ja klikkaat sitä "lisää kuvia tekstiin" laatikkoa, ..siellä on kohta valitse picasa verkkoalbumista.. nyt voit ladata ne sinne äskettäin ladatut uudet kuvat :)

  tadaa.. näin mä ainakin joudun postaukseni tekemään.. ennen kuin taas toimii :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha.. sori.. moon neuvoineni "myöhässä" :D

   Poista