tiistai 15. tammikuuta 2013

Kuumetta

Hei!

Täällä podetaan jo ihan mahdotonta matkakuumetta, ihan "sairaaksi" tässä alka itsensä tuntea. Tämä kuume on onneksi ihan mukava! Oikea flunssa on saatu toistaiseksi pidettyä poissa, vaikka psykosomaattisista oireista kärsinkin. Se on kumma miten kroppa reagoi, kun loma lähestyy ja tietää, että ei voi sairastua nyt. Hassua.
Kesävaatteet on kaivettu kaapin ylähyllyltä esiin ja vähän olen jo mietiskellytkin lomapuvustoa. Vielä pitäisi tehdä aika raju karsinta, koska ihan kaikkea ei voi mukanaan kantaa. Vaikka sellainen taipumushan mulla on reissuun lähtiessä. Koitan nyt vaan miettiä mitä olen edellisillä matkoilla tykännyt käyttää ja mitkä vaatekappaleet eivät ole miellyttäneet. Koitan nyt olla viisaampi ja jättää ne turhat kotiin.


Tänään pitäisi vielä mennä solariumiin ottamaan pohjaväriä ja loppuviikosta vielä kerran. Ihoni palaa suht helposti, joten olen todellut, että muutama solariumkäynti ennen talvilomaa auttaa ihoa sietämään aurinkoa paremmin. Lisäksi olen popsinut kohta kuukauden verran karoteenikapseleita. Valmistaudutaan päiväntasaajan polttavaan aurinkoon siis sekä sisäisesti että ulkoisesti.


Tänään mulla ei tämän ihmeellisempää päässä liiku, kunhan vaan tulin höpisemään jotain. :)
Kiitokset kaikille tunnustuksia ja haasteita lähettäneille. Muistuttaisin kuitenkin, että blogini on "award free" (logo sivupalkissa oikealla), joten älkää loukkantuko, jos en haasteisiin/tunnustuksiin vastaa/lähetä eteenpäin. Kiitollinen olen kuitenkin jokaisesta huomionosoituksesta ja ihanaa kun mainostatte pikku blogiani omissa blogeissanne. Toivottavasti teidän ansiosta moni uusi lukija löytää tiensä tänne.
Te kaikki inspiroitte minua jatkamaan tätä bloggailua! Rakastan kommentteja!

Mukavaa tiistai-iltaa!

Ps. Taas näitä lupaamiani keväisiä tulppaaneja... näitähän löytyy kodistani koko kevään ajan, yksi suosikkikukistani!

8 kommenttia:

 1. Ooh, kuulostaa niin ihanalta! Matkakuume on kyllä krooninen ainakin itselläni ja nyt kun reissua ei tänä talvena tule, niin on kyllä kurjaa. Mutta sitäkin ihanampaa reissunodotusta sinulle! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Matkakuumeilu on ihanaa, varsinkin kun tietää, että viikon kuluttua istuu jo koneessa jossain Afrikan yllä! :)

   Poista
 2. Kauniit tulppaanit! Otsikon nähdessä tuli kyllä heti mieleen, että ei voi olla totta, onneksi vain sitä "hyvää lajiketta" :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä blogistaniassa pitäisi olla "tykkää"-nappula. Olisin painanut sitä tämän kommentin kohdalla. :)

   Poista
 3. Kuulostaa ihanalle <3

  Matkakuumetta täälläkin :) 2. helmikuuta starttaa matka Cran Ganarialle, sitä tässä kuumeisesti odotellaan! Alesta ostin jotain keveämpiä vaatteita ja sieltähän sitten saa kans tarvitsemansa ;) Ihanaa loman odotusta sinnekkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoooos! Ihanaa matkan odottelua ja itse matkaa sullekin!

   Poista
 4. Ääks, luulin otsikosta, että kurkunkaiherrus pääsi herraksi -mutta eipä onneksi!
  Reissunodotusiloa, kihelmöivää odottelua ja pakkauspulmia, siis kaikkea mahtavaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Aika hämäävä otsikko, heh! Onneksi ei kuitenkaan oikea kuume.

   Poista