maanantai 12. maaliskuuta 2012

Uudet keittiöpurkit

Aurinkoista maanantaihuomenta!

Olipa ihana nukkua kellon ympäri melkoisen raskaan ja (yö)työntäyteisen viikon jälkeen. Nyt alkaa sitten uusi viikko rennosti auringonpaisteessa ja pirteällä mielellä. Ja kai se ruumiskin on levännyt. Löysä aamu kotona, kevyt aamiainen nautittu, päivän ohjelma vapaan rento. Kotona puuhastelua, vähän zumbaa iltapäivällä ja ystävän tapaaminen illalla. Joo, ja sitten taas yöksi töihin.

Kotona on taas jotain pientä uutta. Ainahan sitä vähän...
Olin jo lopen kyllästynyt vanhoihin rumiin (?) IKEA-purkkeihin keittiössä. Piti saada vihdoin uutta. Löysin Pentikiltä kivat simppelit lasipurkit kolmessa eri koossa. Metalinhohtoinen kierrekorkki ei ole ehkä se kaikkein näppärin, mutta mielestäni sen verran nätti, että en anna kierteiden haitata.Nimilaput purkkeihin näpyttelin dymolla töissä. Jotain työsuhde-etuja sentään meilläkin. ;)
Purkeista tuli mielestäni aika kivat. Ihan kuin koko keittiön ilme olisi vähän muuttunut. No, ehkä ei kuitenkaan...Kovasti odottelen uusia lukijoita ja kommentteja. Hieman hiljaiselta on näyttänyt tuolla kävijätilastoissa...
Oikein mukavaa uuden viikon alkua kaikille!!

*AnuElina

6 kommenttia:

 1. Kivalta näyttää blogisi, liityin lukijaksi (Hotel Maman linkityspostauksen tuloksena)

  Ja tervetuloa vastavierailulle http://therearelilactrees.blogspot.com/ ;)

  VastaaPoista
 2. On kyllä kivat purkit! Itsekin tykkään, että kaikenmaailman purnukoita on esillä ja käden ulottuvilla, niin on kiva, kun on sitten nätit purkitkin. :)

  VastaaPoista
 3. Uusi lukija ilmoittautuu. Löysin tänne Hotel Maman suosituksen kautta, ihana blogi sinulla! <3

  VastaaPoista
 4. Täälläki uus lukija :) Hotel Maman kautta kans löysin tänne :)

  VastaaPoista
 5. Tervetuloa uuden uutukaiset lukijat! Toivottavasti viihdytte. Jutut on välillä vähän sitä sun tätä, mutta toivottavasti edes kuvia on kiva katsella. ;)

  VastaaPoista