sunnuntai 25. kesäkuuta 2017

Juhannushuumaa ja matkakuumettaHuhheijaa, juhannus alkaa olla viimeistä silausta vaille taputeltu. Juhannusaaton vietin ystävien ja veljen perheen kanssa Helsingin kattojen yllä. Hyvää seuraa, kuohujuomaa, kesäistä ruokaa, raparperipiirakkaa, kesäisiä kukkaseppeleitä, juhannuskoivuja (maalarinteipit olisi ehkä voinut photoshopata pois...) ja Mauno-muru. Siinä kuohuviinin poreiden kyllästämänä tuli varattua lentolippu ensi kuulle. Hupsis, kuinkas siinä taas näin kävi? Tässä seurassa on vaarallista keskustella matkustamisesta... ja minähän olen toisinaan hieman yllytyshullu. Kälyni sanoin: "Tätä vartenhan sinä otit loparit töistä". Nimenomaan, nyt mennään, kun siihen on mahdollisuus!

Tuo matkalippu odottelee vuoroaan heinäkuun alkupuolelle. Tänään käsiveskaan on pakattu passin kera toinen lentolippu, jolla pääsee ihmettelemään helteistä Krakovaa. Ihana ystäväni ja luottoreissukaverini Niina lähtee seurakseni. Jo on aikakin, sillä edellisestä yhteisestä matkasta on ehtinyt kulua jo yli neljä vuotta. Nyt viimeiset pakkailut ja sitten suunta lentoasemalle. Reissukuvia voi katselle tuoreeltaan Instagramissa huomisesta alkaen!

Ihania kesäkuun viimeisiä päiviä sulle!


*Anu


4 kommenttia:

 1. Hyvää reissua! Krakova on kaunis kaupunki, itse hiukan yllätyin, että tykkäsin siitä niinkin paljon. On vielä hyvässä muistissa Krakovan helteet viime vuoden juhannukselta, ja pakko sanoa, että ihan niin lämpöisiä kelejä en toivoisi 😅

  VastaaPoista
 2. Ihania juhannuskuvia - erityisesti tämän mäyräkoirahullun mielestä!
  Mahtavaa matkaa!

  VastaaPoista
 3. Just parasta ja kun on mahdollisuus niin pitää mennä ja matkustaa :).

  VastaaPoista
 4. Ehdottomasti matkaan vaan, nyt on mahdollisuus mennä ja nähdä 😍

  Ihanaa matkaa! ☉

  VastaaPoista