torstai 23. maaliskuuta 2017

Kevättä rinnassa






... ehkä jopa molemmissa!

Tänään oli aiva mielettömän kaunis kevätpäivä. Minä suuntasin keskustaan viettämään rentoa hengailupäivää. Istuin auringossa tuomiokirkon seinustalla. Aurinko lämmitti tuulelta suojaisessa nurkassa ihanasti. Se sai hymyilemään. Ihana aurinko! Poikkesin myös sisällä kirkossa, siellä on jotenkin tosi kaunis tunnelma. Joka kerta. 

Kävelin kauppatorin läpi kauppahalliin. Ihailin herkullisen näköisiä puoteja ja katselin lounastauolla istuvia ihmisiä. Nautin oman lounaani sushibuffetissa, taisin syödä innoissani pari liikaa. Mutta kyllä oli hyvää. Lounaan jälkeen eksyin kaupoille. En voinut vastustaa muutamaa ihanaa sisustusjuttua, vaikka shoppailukiellossa olenkin. Oli ihan pakko! Onneksi voi pitää yhden "cheat dayn" viikossa. Ja siitä puheen ollen, istahdin päivän päätteeksi Fratelloon lattelle ja mustikkamuffinssille. Tänään on siis lipsuttu oikein kunnolla, mutta erittäin hyvällä omallatunnolla. Vieläkin hymyilyttää.

Saitko sinä nauttia tänään ihanasta auringonpaisteesta?

*Anu


6 kommenttia:

  1. En kyllä saanut muuta kuin ikkunan lävitse. Toivon niin paljon, että viikonloppuna olisi kaunis päivä <3

    Ihanalta kuulosti sun päivä ja varmasti rentouttava :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi harmi, että missasit eilisen. Toivottavasti saadaan nauttia auringosta myös viikonloppuna!

      Poista
  2. Täällä oli eilen kans niin kevät! Aamulla lähettiin heti pidemmälle lenkille koirien kanssa, mutta nyt yöllä on taas satanut lunta. No kyllä ne sulaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Säät vaihtelee ihan hurjasti! Tänään aurinko paistoi ja lunta satoi yhtäaikaa. Melko erikoista! ;)

      Poista
  3. Eilen oli pakko laittaa nenää ulos ja nauttia auringosta! :-) Upea paiste. Onneksi on kepit apuna niin pääsee vähän haistelemaan kevättä, kun muuten tullut niin nököteltyä sisällä!

    Ihanan kuuloinen päivä! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että pääset keppiesi kanssa ulos, eihän noita aurinkoisia kevätkelejä voi vastustaa!

      Poista