perjantai 7. lokakuuta 2016

Perjantaiaatoksissa
Hei sinä siellä, mitä kuuluu?

Täällä on aloiteltu pidennetyn vapaan viikonlopun viettoa rennosti kotosalla (no, salilla tietenkin kävin). Koneellinen pyykkiä pyöritelty ja tiskarissa puhtaat astiat odottavat kaappiin laittoa. Aurinkoinen sää mahdollisti myös kotona kuvaamisen, joten kamerakin on taas päässyt töihin. Melkein meinasin jo hypätä verkkareihin ja lähteä fillaroimaan tuonne ruskan keskelle, mutta päätinpä kuitenkin tulla moikkaamaan teitä tänne ensin. 

Poden toisinan huonoa omaatuntoa siitä, että blogi on jäänyt to do-listani häntäpäähän. Keksin aina kaikkea (mukamas) mukavampaa puuhaa. Niin, onhan tämä ihan mukavaa, kun alkuun pääsee, mutta viime aikoina sanat on ollu hukassa. Se ei tarkoita kuitenkaan sitä, etteikö päässäni viuhahtelisi satatuhatta asiaa, mutta en vaan saa puettua mitään kirjalliseen asuun. Kuvia on useammankin postauksen tarpeiksi, mutta tarinat ovat hukassa. Annetaan juttujen siis hautua ja odotella sopivaa hetkeä. 

Sadastatuhannesta päässäni sinkoilevasta  asiasta yksi on tämä blogi ja millaisena haluan sitä jatkaa. Vaikka olen monenmonta kertaa päättänyt lopettaa, niin aina päädyn jatkamaan. Ja nyt todellakin jatkan, sillä elämässäni on edessä niin suuria muutoksia, että minulla on pakko olla joku paikka missä purkaa kaikkea uutta ja ihmeellistä. Ja tietenkin haluan jakaa kaiken teidän kanssa. Blogi tulee taatusti muuttumaan jonkin verran, tai ehkä aloitan jopa ihan uuden blogin. Katsotaan, aika näyttää. Tiedän, että olen nyt tosi ärsyttävä, koska en kerro vielä mitä tapahtuu. Malttakaa mielenne, kyllä minä kerron viimeistään marraskuun alkupuolella, kunhan kaikki olennaiset asiat varmistuvat. Sen verran voin sanoa, että sisälläni on todella innostunut, kutkuttava ja jopa hieman pelottava tunne! 

Nyt nappaan kameran matkaan ja lähden kurvailemaan lähihuudeille! Ihanaa perjantaita ja iloa viikonloppuun!


*Anu


Ps. Sisustusrintamalla tehdään nyt hyvin varovaisia ja vähäisiä uudistuksia/hankintoja, mutta jotain uutta oli saatava syksyn iloksi: ihana betonitarjotin ja iso lyhty. Tykkään ihan hirmusti molemmista!


18 kommenttia:

 1. Haluan tietää lisää ;). Heh, mutta kuulostaa jännittävältä ja hyvältä!

  VastaaPoista
 2. Kuulostaa oikein jännältä 🤗 kovasti tsemppiä uusiin haasteisiin, innolla täälläkin odotetaan 🤗

  Ihastelin tuota lyhtyä instassa jo, se on tosi upea 💖

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mua jännittää kyllä vähän liikaakin, mutta innolla odotan...

   Poista
 3. Kuulostaa hyvälle! Tsemppiää sinne! :) http://valkoinenhaave.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Uskon siihen että asioilla on tapana järjestyä...

   Poista
 4. Mä ehkä arvaan mistä muutoksesta puhut... :) Mukavaa viikonloppuvapaata!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jahas, saa nähdä osutko oikeaan! Arvauksia otetaan vastaan. ;)

   Poista
 5. Kauniit kuvat. Jään oddottelemaan mitä tulevan pitää!

  VastaaPoista
 6. Samoja aatoksia minullakin ollut! Pitkiä taukoja tulee, mutta silti haluaisin kovasti jatkaa.. Ei vaan meinaa ehtiä ja tästä on tullut nyt hellitettyä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, aika ei meinaa riittää kaikkeen, jostain on tingittävä ja mulla se on ollu tää blogiharrastus.

   Poista
 7. Oo, nyt kyllä pidät täällä meitä jännityksessä, kerro pian lisää uusista tuulista <3 Ihanaa viikonloppua kauniiseen kotiisi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenni! Kyllä muakin kuule jännittää, mutta tiedän että tästä tulee just hyvä kun asiat loksahtelee paikoilleen... ja kerron kyllä kaiken!

   Poista
 8. Tunnelmalliset kuvat <3

  Jännityksellä odottaen ;) minkälaisia ylläreitä täälläkin paljastetaan...

  VastaaPoista
 9. No nythän sie siellä meitä jännityksessä pidät ;) Mukavalta kuulostaa, olis mullakin yksi villi veikkaus ??? Ja todella kaunis tarjotin ja lyhty, onko lyhty TineK:n mallistoa? Täällä on lyhtyjä kaupoissa pyöritelty ja ulos tahtoisin etuovelle uuden löytää. Toki menis tuo sinunkin lyhty meillä olohuoneessa ;)

  VastaaPoista
 10. No nythän sie siellä meitä jännityksessä pidät ;) Mukavalta kuulostaa, olis mullakin yksi villi veikkaus ??? Ja todella kaunis tarjotin ja lyhty, onko lyhty TineK:n mallistoa? Täällä on lyhtyjä kaupoissa pyöritelty ja ulos tahtoisin etuovelle uuden löytää. Toki menis tuo sinunkin lyhty meillä olohuoneessa ;)

  VastaaPoista