torstai 1. syyskuuta 2016

Kesän loppu on loman alku
Niin se kesä loppui. Elokuu vaihtui syyskuuksi. Tämä kesä meni ohi jotenkin huomaamatta. Tuntuu ettei se kunnolla alkanutkaan ja nyt se on loppu. Elokuu ei tehnyt poikkeusta, mitä päivien pikakelaukseen tulee. Onneksi kuukausi oli täynnä mukavia menoja. 

Kuukausi alkoi perinteisellä kälysten mökkikeikalla. Nautimme kaunista kesäpäivästä, yllätävästä rankkasateesta, itsepoimituista mustikoista, saunasta ja yön hiljaisuudesta lyhtyjen loisteessa. Tulipa tuossa kuun alussa aloitettua karkkilakkokin, jonka kesto on kaavailtu joulukuun alkuun asti. Huih! Kuun puolivälissä olohuoneessa pyörähti sisustushurrikaani ja huone sai vähän uutta ilmettä. Tulipa silloin pyörähdettyä myös countryfestareilla tässä kotikulmilla. Ja mikä parasta, kuun puolivälissä alkoi syksyn mittavin ja mahtavin projekti, FitFarmin Bikini Challenge. Nyt pisteään mimmi timmiksi! 

Kun kuukausi alkoi kääntyä loppupuoliskolle, hyppäsin OnniBussiin ja hurautin ystäväni luo Raumalle. Rauman vanha kaupunki oli tosi viehättävä! Pari päivää vierähti länsirannikolla rennosti hengaillen ja orastavaa flunssaa potien. Seuraava viikko menikin sitten kotona flunssan kourissa hissutellessa ja nettikirppiskauppaa käyden. Taas sain nurkkia vähän tyhjemmäksi! Kun flunssa oli taltutettu, vietin mukavan päivän äitipuoleni kanssa Helsingin kaduilla hengaillen. Ja varmaan arvaattekin, että elokuuhun(kin) mahtui myös paaaaljon urheilua! 

Ja mikä parasta... kesä on ehkä virallisesti ohi, mutta minulla alkaa tänään KESÄLOMA! Voi naiset, kyllä tätä on taas odotettu! Pidin kesäkuussa vain kaksi viikko lomaa ja se tuntui niin lyhyeltä! Nyt rentoilen seuravat kaksi viikkoa ja rapiat, laitan työasiat pois mielestä ja nautin vain ja ainoastaan ihanista iloa tuottavista asioista! Ja kuten varmaan arvaatte, enhän minä tälläkään lomalla pysy kotimaassa. Ensi viikon alussa lennän ystäväni kanssa aktiivilomalle Madeiralle! Instagramia (anuelina76) kannattaa seurailla siis ensi viikolla, blogi päivittyy seuraavan kerran vasta syyskuun puolivälin paikkeilla!

Nyt ruokakauppaan, sillä saan sen ihanan kälysen tänään yökylään! Heipparallaa ja mukavia syyskuun alun päiviä ihan joka iikalle! :)

*Anu8 kommenttia:

  1. Ihanaa lomaa sinne ❤ nauti ihanista hetkistä ja reissusta ❤

    VastaaPoista
  2. Rentouttavaa lomaa sulle ja ihanaa reissua! :D Minulla vielä huominen töitä ja sitten kutsuu kesäloma valtameren takana!

    VastaaPoista
  3. Voi mikä ihana postaus! Nauti lomasi viimeisistä rippeistä vielä! :)

    VastaaPoista