perjantai 1. huhtikuuta 2016

Rennosti kotona


Tervetuloa huhtikuu! Ja kevät! 

Tämän odotetun kevätkuukauden ensimmäisen päivän olen viettänyt rennosti kotona (jos sali- ja kauppareissua ei lasketa). Villasukkasillaan haahuillen. Lökäpöksyissä ja hupparissa. Ihan sitä tavallista arkea pyykki- ja tiskikoneen täyttöineen ja tyhjentämisineen. Olen selaillut uusimpia sisustuslehtiä, inspiroitunut Instagramista ja blogimaailmasta. Olen miettinyt parvekkeen laittoa kevätkuosiin ja kukkamultien vaihtoa. Uusia kasvejakin pitäisi hankkia. Pitkästä aikaa pyörittelin myös lihapullia. Melkein gluteenittomia ja niin kovin herkullisia. Ihana ruokaisa lisäys salaatin sekaan. Tai sellaisenaan popsittavaksi.

Mukavan rento päätös vapaapäiville. Huomenna alkaa ihan tappoputki töissä. Kun siitä selviän niin... palkitsen itseni ainakin kampaajakäynnillä, musakeikalla ja kuohuvalla. Ihan varmasti!

Mukavaa viikonloppua!

*Anu7 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia! Monesti se ihan tavallinen arki on parasta - lökäpöksyineen, villasukkineen ja sisustuslehtineen <3

  VastaaPoista
 2. Ihanan rentoa kotoilua :) Mä niin haluisin yhden päivän vaan hengailla kotona just noin! Kalenteri on vaa niin täynnä, ettei kertakaikkiaan ehdi kaikkea. Huoh!

  Nauti!

  VastaaPoista
 3. Täydellinen vapaa :) tuollaiset päivät niin tekee väliin hyvää :) huippusta :)

  Kovasti tsemppiä työputkeen! <3 tiedän niin mitä se on välillä. ..

  VastaaPoista
 4. Näyttää ja kuulostaa ihanan rennolta! <3 Tännekin olisi samanlainen päivä oikein toivottu! Tuntuu, että tällä hetkellä mennään tukka putkella ja levätä ehtii öisin. :D No, eiköhän tämäkin tästä rauhoitu kesää kohti.

  Tsemppiä työputkeen! <3

  VastaaPoista
 5. Kivat, rennot kuvat ja hyvä fiilis :)

  VastaaPoista
 6. Löysin juuri blogiisi ja tykästyin. Jään seuraamaan :)

  VastaaPoista
 7. Ihania kotoilukuvia! Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista