torstai 19. maaliskuuta 2015

Lattialla pötkötellen
Jaa, ja minäkö en muka ole tarjousten perässä juoksentelija?! No, näinhän minä aina väitän. Ulko-ovessakin on kielto "Ei mainoksia, ei ilmaisjakelulehtiä". Sellaisten tarjousten perässä en siis todellakaan juokse, mutta kun postiluukusta tipahtaa kanta-asiakkaiden jäsenpostia ja tarjouksia, niin aika usein huomaan kipittäväni tarjousten perässä ostoksille. Niin kävi viime viikolla, kun Kodin1 muisti kantiksiaan jälleen kerran -40% alekupongilla. Tällä kertaa minulla ei ollut etukäteen mitään tiettyä sisustusesinettä mielessä, niinkuin viime kerralla (kurkkaa mitä ostin), vaan menin katselemaan tarjontaa avoimin mielin.

Tiedätte että olen heikkona tyynyihin, niitä löytyy joka nurkasta jopa kasoittain (ja varastossa iso säkillinen...). Niinhän sinä taas kävi, että en voinut vastustaa, kun näin tämän Annon ison musta-valkoisen lattiatyynyn. Normaalihintaisena en olisi raskinut sitä varmaan ostaa (järjen ääni olisi sanonut, että tyynyjä on liikaa!), mutta nyt 40% alennuksella hinta jäi huokeaksi eikä selittelyt auttaneet. Ajattelin tyynyä alunperin parvekkeelle, mutta totesin ettei se oikein mahdu sinne. Nyt se saa lötköttää tuossa olohuoneen lattialla. Ja täytyy sanoa, että lattialle on aika mukava heittäytyä lepuuttamaan kipuilevaa ja jäykkää selkää, kun on iso tyyny pään ja hartioiden alla. Niin, ja tuo ihana pehmeä "lumihankimatto" tuomassa lisämukavuutta pötköttelyyn.

Juoksetko sinä tarjousten perässä päivittäin/viikoittain (esim. ruokaostokset) vai ainoastaan silloin, kun joku todella houkutteleva tarjous tulee eteen? Olisi kiva kuulla!

Iloa torstaihin!

*AnuElina


15 kommenttia:

 1. Ihana tyyny , niitähän ei oo koskaan liikaa :D minä en jaksa juosta tarjousten perässä, mies onneksi hoitaa ruokakaupassa käynnit ja katselee varmaan tarjoukset , koska mä en ymmärrä miten hän saa niin vähän kulutettua rahaa ostoksiin :D

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana tyyny! Mä en kyllä sinällään juokse tarjousten perässä ellei oli just joku sisustus tarjous! Mut esim. ruokaostokset...ostan aina samasta kaupasta makso mitä makso :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos S! En minäkään pikkutarjousten perässä jaksa juosta vaan ainoastaan silloin, kun kyseessä on isompi/kalliimpi hankinta ja tuntuva säästö.

   Poista
 3. Aivan ihana tyyny <3 tuo kyllä kannatti kotiuttaa :) tyynyjä ei voi koskaan olla liikaa :)

  Sisustus tarjousten perässä tulee kyllä juostua :) ei toki aina mutta välillä.... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Aika moni sisustusbloggaaja varmasti kyttäilee sisustustarjouksia...

   Poista
 4. Minua ei saa kyllä kauemmas kauppaan jollain yhden sentin halvemmalla maitopurkilla yms. Mutta jos sattuu joku hyvä tarjous esim. lasten hankintoihin, urheilutarvikkeisiin tai sisustusjuttuihin, niin silloin voin hakea kauempaakin :)

  Tuo tyynyriippuvuus taitaakin olle luulemaani laajempi ongelma :D Minullakin on sellainen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä luulen että meitä tyynyaddikteja on enemmän kuin arvataankaan...
   Minä teen ruokaostokset lähimmässä ruokakaupassa, vaikka tiedän että se on kalliimpi kuin vähän kauempana oleva. Eli ruokatarjousten takia en kauppaa vaihda.

   Poista
 5. Onpa tosi ihanan iso tyyny, tuosta on varmasti iloa. <3 Mun oli tarkoitus hyödyntää samainen lappunen, mutta harmikseni se jäi, vaikka yksi juttu oli mielessäkin... Ensi kerralla sitten. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös olekin ihana?!
   Harmi ettet ehtinyt/muistanut hyödyntää lappusta. Mutta onneksi noita tupsahtelee postiluukusta silloin tällöin, seuraavalla kerralla sitten ostoksille. :)

   Poista
 6. Nykyään juoksen harvemmin minkään perässä, mutta jos on jotain isompaa hankintalistalla niin odotan kyllä tarjousta. Sopii todella hyvin tuo tyyny olkkariin! Hyvä "tuhlaus", eli säästö. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti säästö! ;)
   Juuri näin, isompien tarjousten perässä voi vähän juostakin. :)

   Poista
 7. Tosi ihana, iso tyyny! Erittäin hyvä valinta! Mä katselen tarjouksia, mutta usein tulee hankittua juttuja ihan normaalihinnoillakin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Viivi! Pääasiassa minäkin ostelen normihintaisia tuotteita, mutta välillä teen hyviä löytöjä alestakin. :)

   Poista
 8. Kyllähän tuo pitää ostaa jos vielä lähes puoleen hintaa saa ;). Ihana tyyny!

  VastaaPoista