lauantai 18. lokakuuta 2014

Vastustamaton





















Aurinkoista lauantai-iltapäivää!

Täällä on heräilty hitaasti yövuoron jälkeisiltä unilta ja nautittu kauniista syysauringosta, joka heittää säteet seinille ja valaisee koko kodin. Pari kupillista (vai pitäiskö sanoa lasillista) höyryävää teetä ja perinteinen aamusmoothie. Villasukat ja lökäpöksyt jalassa. Blogien lukemista ja taustalla pyörivä eilinen Vain elämää. Tänään(kään) ei ole kiire minnekään. Ystävät pyysivät mukaansa Linnanmäen valokarnevaaleille, mutta nyt en uskalla lähteä ulos palelemaan, kurkku on ollut karheana pari päivää. Enkä kyllä jaksaisikaan, sen verran löysä olo on ensimmäisen yövuoron jälkeen (ja niitä on jäljellä vielä neljä). Minä nautin illasta kotosalla, rennosti löysäillen. Aika vastustamatonta.

Vastustamattoman ihania ovat myöskin Hobstar-lasit. Näitä tuntuu vilisevän nyt joka toisessa blogissa ja eihän niistä voi olla tykkäämättä. Pyörähdin jo taannoin Nougat'ssa ja mietin sopisivatko kyseiset lasit smoothielaseiksi, ne isommat nimittäin. Jätin asian hautumaan. Ja lopulta ajatus hautui kypsäksi ja palasin noutamaan lasit. Huomasin, että haudutellessa nälkä kasvoi suuremmaksi, joten tuli sitten hankittua isojen lasien lisäksi myös pienet. Ihanan paksua lasia, myös kuumien juomien nauttiminen onnistuuu näistä hyvin. Ja miten kaunis onkaan tuo kuvio! Aamutee maistui paljon paremmalta, ihan totta! ;)

Tänä syksynä olen hurahtanut entistä enemmän myös taljoihin. Uudet harmaat lampaantaljat lämmittävät ja tuovat istumamukavuutta ruokapöydän tuoleihin. Vanhan vaalean taljan kävin hakemassa varastosta ja heitin sen sohvannurkkaan. Voi miten mukava onkaan istahtaa pehmeän taljan päälle kutomaan sukkaa! Syksyn tullen kotiin kaipaa lämpöä, pehmeyttä ja tunnelmaa, nyt ollaan hyvää vauhtia menossa kohti pehmoista syys/talvikotia. Vielä kun kuukauden verran malttaa, niin sitten voi viritellä valotähdet ikkunaan... 

Valotähtiä odotellessa tyydyn nyt sytyttelemään kynttilät ja taidan keitellä lisää teetä... 

Lämpöä kylmään syysiltaan sinullekin!!

*AnuElina



10 kommenttia:

  1. Täytyy kyllä sanoa suurena teen ystävänä että näyttää niin huippu hyvältä! :-) Ja vastustamattomalta! :-)
    Toistaiseksi olen pystynyt vastustamaan nuita ihania laseja, mutta kuka tietää kuinka kauan ;-)

    Tsemppiä yövuoroon! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin aina kuvittelen, että pystyn vastustamaan sisustus/astiaihanuuksia, mutta ei siinä aina onnistu. Välillä täytyy langeta... ;)

      Poista
  2. Hurmaavat lasit ♥Kiva jos noita voi käyttää myös kuumien juomien kanssa!
    Täälläkin flunssa kivistää oloa, joten samanlaista kotoilua ja teen lipitystä tulee harrastettua..
    Tsemiä työvuoroon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös olekin?!
      Toivottavasti tautisi helpottaa pian. Mulla onneksi nyt parempi olo, kurkun karheus meni ohi. :)

      Poista
  3. Kaunista ja viihtyisää! <3 Kauniista lasista maistuu varmasti tekin paremmalta. :)
    Leppoisaa sunnuntaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jenni! Voihan sitä ainakin kuvitella että kauniista astioista nautittuna ruoka ja juoma maistuu paremmalta. :)

      Poista
  4. Nuo lasit on kyllä ihan täydellisiä. Odotan jo itsekin kovasti, että saan sellaiset ostaa. Kun vaan joku päivä pääsisin käymään Helsingissä :) Mukavia ja leppoisia päiviä sinne!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lasit on tosi ihanat. Saa niitä varmaan tilattua netin kauttakin jos ei Helsinkiin päin ole tulossa. :)

      Poista
  5. Joulua en varsinaisesti odota, mutta joulun tunnelmaa kylläkin kovasti!

    VastaaPoista
  6. Eilen Ikean reissulla ihastuin taljoihin. Mutta en sitten ostanut vielä. Näyttävät niin pehmeiltä ja suloisilta. Onpa kauniita kuvia sulla täällä blogissa! Tee on myös oma lempparini. Ja kovin on nätit sisustuselementit kuvissasi, tykkään tosi paljon. Laitoin omaan blogiin arvonnan tänään, käy vierailulla!

    VastaaPoista