sunnuntai 26. lokakuuta 2014

Ihmeellinen blogiperheeni




























Taas on juhlittu ja hämmästelty tätä elämää! Eilen vietimme siis Indiedays-päivää aamusta iltaan. Puolen päivän aikaan osallistuin Bloggers' Inspiration Day-tapahtumaan ravintola Sipulin talvipuutarhassa. Siellä tapasin jo ennestään tutuksi tulleita ja myös muutamia uusia siskoja tuttujen blogien takaa. Kolmisen tuntia vierähti oikein rattoisasti kuulumisia vaihdellessa ja pöydän antimista nautiskellessa. Käytiinhän me "aikuiset" sisustusbloggaajat kuuntelemassa myös tietoiskua kuvankäsittelystä, mutta kikatuksen ja supinan määrästä johtuen totesimme, että on viisaampi poistua takavasemmalle ennen kuin meidät poistetaan henkilökunnan toimesta. Ei nuo näppylänpoisto-ohjeistukset (kuvista siis) oikein istu meille koristetyynyjä ja kynttilänjalkoja kuvaaville bloggareille.

Tapahtuman jälkeen pyörähdin pikaisesti kotona vaihtamassa pöksyt pikkumustaan ja lisäsin vähän punaa huuliin. Ja taas menoksi, nimittäin Indiedays Blog Awards-gaalaan. Illan juhlahumussa mukana oli ihana ystäväni K, kiitos avecilleni! Ilta meni samoissa merkeissä kuin päiväkin, ihanien blogisiskojen kanssa rupatellessa sekä herkkuja ja juomia nautiskellessa. Sivusilmällä tuli seurattua myös bloggaajien palkitsemista (mutta älkää vaan kysykö kuka voitti ja mitä...). Jatkoimme iltaa vielä pienemmällä porukalla eräässä kuppilassa. Minun piti valitettavasti tuhkimon elkein poistua paikalta ennen puolta yötä, koska arki ja yötyö kutsuu tänä iltana. Muut jäivät vielä jatkamaan iltaa (tytöt, menikö aamuun asti?).

Sitä tässä olen taas hämmästellyt niin eilen kuin vielä tänäänkin, että miten mahtavaa porukkaa blogien takaa löytyy. Niin helposti lähestyttäviä, lämpimiä, mukavia ja hauskoja ihmisiä. Tuntuu etuoikeutetulta saada uusia tuttavuuksia blogimaailmasta, niin samanhenkisiä naisia ympäri Suomen maata! Tiedämme blogien kautta toisistamme niin paljon, mutta olemme kuitenkin vieraita. Ja samaan aikaan taas tuntuu siltä, että olemme tunteneet jo vuosia. Erittäin hämmentävää. Positiivisessa mielessä. Mulla jäi eilisestä niin hyvä mieli, tällä piristysruiskeella jaksaa taas tätä harmaata ja sateista syksyä eteenpäin. Kiitos blogisiskot!

Mukavaa sunnuntaita!!

*AnuElina


Ps. Ryhmäkuvaan saatu lupa tytöiltä, kiitos. Kaksi alinta menossa myös ID:n viralliseen "albumiin" (ID:n valokuvaajan otti samat kuvat), joten otin oikeuden julkaista ne myös täällä. Ettehän pahastu? Poistan tarvittaessa... Illalla kamera ei ollut mukana.


24 kommenttia:

  1. Varmasti ihana päivä ja ilta teillä ♥♥ Odottelinkin jo innolla, että rupeaa tulemaan postauksia bileistä :)
    Pari bloggaajaa tunnistankin kuvista..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä mainio päivä, sitä voi muistella vielä pitkään. :)

      Poista
  2. Oli huippupäivä, ihana oli nähdä! Blogisiskot ovat parhautta♡

    VastaaPoista
  3. Ihanalta päivältä kuulostaa :-) iloa ja juttua on varmasti riittänyt :-)

    Pirtsakoita kuvia :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mistä sitä juttua riittääkin niin paljon?! ;)

      Poista
  4. Oli niin kiva nähdä taas!! Oliko noi kaksi alinta mun ottamia? Niistähän tuli ihan hyvät :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samoin!! Joo, sun ottamia kuvia, hyvin onnistui. :)

      Poista
  5. IHANAA OLI NÄHDÄ JA TUTUSTUA! Vitsi meillä oli kyllä hauskaa -Kiitos <3

    VastaaPoista
  6. Kyllä vain oli jälleen ihana nähdä! ♥ Ja hauskaa oli. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Älä muuta sano, hauska päivä hauskojen ihmisten kanssa!

      Poista
  7. Oi! Ihana päivä! Ja hmmm..herkulliset tarjottavat :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tarjoilut maistuivat kyllä, ihania herkkuja. :P

      Poista
  8. Ihana oli nähdä! :)
    Ja allekirjoitan kyllä tuttuuden tuntemukset täysin! Vaikka täysin vieraista ihmisistä oli kyse, ei olo olisi voinut olla kotoisampi teidän seurassa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanoppa muuta, ihan kuin vanhojen kavereiden kanssa olisi päivää viettänyt. :D

      Poista
  9. Hauskaa oli totta tosiaan! Kiitos seurasta, oli taas kiva nähdä! Illalla ei enää nähtykään, meillä oli tosin vähän kiero aikataulu, ei meinattu ollenkaan ehtiä paikalle ;)! Reissussa rähjääntyneenä, arki aloitettu..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mä vähän ihmettelinkin, että jäikö teillä iltajuhlat väliin kun ei näkynyt... Onneksi nähtiin päivällä! :)

      Poista
  10. Olipas hauska tavata! Olen poikki vieläkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva oli törmätä sinuunkin! Nähdään taas ensi vuonna?!

      Poista
  11. Mulla on blogissa arvonta, ajattelin vinkata sullekin jos et oo vielä osallistunut! http://bytiahenriikka.blogspot.fi/2014/10/syksyn-arvontaa.html

    VastaaPoista
  12. Oli niin ihana nähdä sinua <3 voi vitsit kun tuo kuva onkin kiva. Toivottavasti Anu nähdään pian uudestaan, sen verran hauskaa se meidän jatkuva kikattelu oli :)

    VastaaPoista
  13. Oli tosi mukava tavata! :) Päivä oli kokonaisuudessaan hieno, tulen varmasti keväällä myös.
    Aivan ihana blogi sinulla, jään lukijaksi.

    VastaaPoista