tiistai 7. lokakuuta 2014

Design-kärry sohvan päädyssä





















Nyt on Ikea-sisustajan pasmat menneet sekaisin. Minun kodistani löytyy suomalaista designia, jota ei ruotsalaisesta sisustuskaupasta löydy! Kuten kaikki tietävät, sisustan halvalla, mutta (mielestäni) hyvällä maulla. Design on loistanut poissaolollaan. Mutta eipä loista enää, sillä ensimmäinen laadukas designtuote on kotiutunut. 

Sairaslomalla ollessani eksyin nettikauppojen ihmeelliseen maailmaan (kerroinkin siitä täällä), tarkemmin sanottuna Everyday Designin verkkokauppaan. Kälyni tästä nettisivuta mainitsi ja hän olikin tilannut ihanuuksia kotiinsa. Tästä innostuneena oli minukin katseltava tarjontaa ja kuinkas siinä kävikään... Ihastuin aivan valtavasti pieneen ja siroon tarjoilukärryyn/apupöytään. Sohvan pääty kaipasi pöytää ja minä kaipasin paikkaa minne voi helposti sohvan nurkassa istuessaan laskea teekuppinsa tai viinilasinsa. Nyt se sitten on siinä ja toimittaa virkansa oikein hyvin. 

Pöytä on sopivan pieni eikä siksi näytä liian hallitsevalta tuossa sohvan päädyssä. Se ei vie ollenkaan tilaa kulkuväylältä makuuuoneeseen/parvekkeelle. Ihanat puiset pyörät pehmentävät metallikärryn ilmettä ja pyörien ansiosta pöytää on helppo liikutella aina sopivaan paikkaan. Kärry sopii tyylillisesti hyvin uusiin ruokapöydän tuoleihin, joissa on valkoiset metalliputkijalat. Tilan ilme on yhtenäinen. Kärryyn kokosin kodistani löytyviä esineitä, mutta haluaisin vielä vähän tuunailla sitä, en ole täysin tyytyväinen vielä. Katsotaan mitä keksin. 

Löytyykö sinun kodistasi Everyday Designin kauniita tuotteita?

Nyt pienelle happihypylle ja sitten yövuoroon nro 3/4! 
Ihanaista iltaa sinulle!


*AnuElina


PS. Tilasin samaisesta verkkokaupasta myös kivan paperikassitelineen juuttikassilla, mutta se ei löytänytkään paikkaa kodistani ja odottaa palautukseen lähtöä. Pieneen kotiin ei saa ihan kaikkia ihanuuksia mahtumaan... :(

PPS. Tämä ei ole yhteistyöpostaus, ihan itse maksettu kärry! 


14 kommenttia:

  1. Onpa kaunis kärry, mukavan kevyen oloinen, mutta varmasti kätevä ja sopii moneen käyttöön. Tykkään. <3
    Mukavaa työyötä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo nimenomaan on tosi monikäyttöinen, siksi varmasti fiksu ostos. :)

      Poista
  2. Tosi kaunis kärry! :-) On kyllä piste iin päälle kauniiseen kotiisi! <3 Ajattelin ihan samaa että sopii tosi oivasti tuoleihin! :-)

    Niin kaunista ja kotoisaa! <3

    VastaaPoista
  3. Tosi kaunis kärry! Itselle kyseiseltä yritykseltä oli tuttuja vaan se paperikassiteline. Oon miettinyt meidän keittiössä olevaan tyhjään tilaan jotain tuollaista kärryä. Muutama vaihtoehto pyörinyt mielessä ja tässä näköjään yksi lisää. Tuo olisi just sellainen mikä sopisi moneen muuhunkin paikkaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös olekin ihana?! Tuo sopii hyvin apupöydäksi, sohvapöydäksi, yöpöydäksi jne.

      Poista
  4. Siis kerrassaan upea!!!!! Olen haaveillut itsekin kyseisen yrityksen tuotteista, mutta vielä ne on haavelistalla. Tuollainen kärry olisi kyllä niin ihana! Ehkä sitten joskus uuteen kotiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä ihastuin tuohon kärryyn heti kun sen näin . Pari viikkoa harkitsin ja haaveilin, sitten klikasn ostoskoriin. Hyvä päätös. :)

      Poista
  5. Tosi kaunis, sopii hienosti tuohon tilaan :)

    VastaaPoista
  6. Tosi yksinkertainen ja kaunis kärry. Ja monikäyttöisyydestä ISO plussa. Passaisi meidänkin kotiin kivasti, mutta onneksi ja epäonneksi sille ei löydy paikkaa. Ellei sitten keksi myydä jotain pois...hmm...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kärry tulee monikäyttöisyytensä vuoksi olemaan taatusti sellainen huonekalu, mistä en ihan hevillä luovu.
      Hyvä ajatus myydä jotain "ei niin kivaa" pois, että saat tuon ihanan kärryn. :)

      Poista
  7. Siro ja tyylikäs! Sopii kotiisi täydellisesti♥

    VastaaPoista
  8. Tuo on kyllä ihanuuskärry! Meiltä löytyy Everyday Designin lehtiteline juuttikassin kera ja tykkään hurjasti!

    VastaaPoista