perjantai 10. lokakuuta 2014

Asiaa rasiasta


















Vilautellaanpas pitkästä aikaa (?) makuuhuoneen nurkkia. Muuton myötä olen yrittänyt karsia kodistani maalaisromantiikan viimeisetkin rippeet. Siksi myös korurasiat menivät vaihtoon. Pohdiskelin erilaisia vaihtoehtoja ja siinä pohdiskellessa vierähtikin reilu kuukausi. Ensin suunnittelin maalaavani vanhat lasikantiset puulaatikot (klik) mustiksi, että saisin maalaisromanttisen ilmeen teksteineen piiloon. Projekti tyssäsi siihen, että en jaksanut lähteä varastoon penkomaan ja etsimään maalipurkkeja. Seuraavaksi ajattelin, että hankin läpinäkyvät lasiset/muoviset laatikot/rasiat. Sen ajatuksen hautasin siksi, että läpinäkyvä säilytysratkaisu on hiukan liian levoton minun makuun, etenkin kun pienessä makuuhuoneessa (jossa koruni säilytän) tuntuu olevan tällä hetkellä pikkusälää aivan liikaa. Niinpä päädyin ratkaisuun numero 3 eli umpinaisiin kauniisiin korurasioihin.

Kauniit, koruille soveltuvat rasiat löysin Hemtexistä. Näitä laatikoita/rasioita (mitä nämä nyt on?!) olin käynyt ihailemassa jo aiemmin syksyllä, mutta jätin silloin asian hautumaan (mielessä kun oli ne läpinäkyvät vielä silloin). Muutama päivä sitten pyörähdin liikkeessä jälleen ja nyt lähti mukaan kaksi eri kokoista harmaan sävyistä rasiaa, joissa on ripaus itämaisuutta. Toisessa on kätevä lokerikko pienille koruille, kuten sormuksille ja korviksille, toiseen mahtuu näppärästi esim. rannekorut. Kauneimmat "bling-bling-koruni roikkuvat edelleen esillä koruorrella, niitä ei raski piilottaa rasiaan.






Huomenna täällä minun pienessä ja ihanassa "penthousessa" juhlitaan ensimmäistä kertaa. Vuorossa on nimittäin TUPARIT osa.1! Tänään olen valmistautunut huomiseen tekemällä ruokaostoksia. Vielä pitäisi vähän siivoilla ja miettiä juhlatamineet valmiiksi. Huomenna sitten leivotaan ja katetaan pöytä koreaksi. Ihanaa saada ystävät luokseni juhlimaan! Blogi siis hiljenee viikonlopuksi ja seuraavan kerran palaan asiaan juhlakuulumisineen kunhan juhlien tähtipöly on laskeutunut. ;)


Harmaata ja tihkuista perjantai-iltaa ja iloa viikonloppuun!!


*AnuElina


Ps. Olen ymmärtänyt, että kaikki eivät pidä blogeista, joissa jatkuvasti esitellään uusimpia ostoksia. Kamalaa kulutushysteriaa! Uuden kodin myötä sisustus meni aika pitkälti uusiksi, joten tänä syksynä tulee väkisinkin esiteltyä uusimpia hankintoja lähes jokaisessa sisustuspostauksessa. Pahoittelut niille, joita tämä ahdistaa/tympii. Lupaan, että tilanne rauhoittuu vuoden loppuun mennessä ja sitten katsellaankin jo tutuksi tulleita nurkkia ja ei-niin-uusia hankintoja. :)


7 kommenttia:

  1. Nuo rasiat ovat ihkut! :-) Pari kertaa olen itsekin käynyt pyörittelemässä niitä, vielä tosin käyttötarkoitusta etsien, mutta ehkä joku päivä ne lähtee matkaan :-) Viehättävät uutuudet Hemtexissä, jonka syysmallisto muutenkin ollut oikein parempaan suuntaan! :-)

    Näitä postauksiasi lukee oikein mielellään, täällä ainakin mielellään seurataan juuri näin :-)

    Mukavia tupareita! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hemtexissä on kyllä yllättävän paljon kaikkea kivaa tänä syksynä. Harmi, että kotiin ei juuri mitään uutta enää mahdu. Pitänee pistää taas kirppistä pystyyyn jossain vaiheessa, niin saa vanhan tilalle uutta. :)

      Poista
  2. Ihanat rasiat valitsit! <3 Minä myös ihastelin samoja ja näyttävät vieläkin kivemmilta osana sisustustasi. :) Ja niinhän se menee, että hankintoja on tehtävä, kun kotikin vaihtuu, mielelläni minäkin seurailen. :)

    Kivaa viikonloppua! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanat ovat, tykkään kyllä!
      Kiva jos nämä uutuuksien esittelyt eivät vielä ärsytä. Ei taitaisi juurui sisustuspostauksia tulla tänä syksynä jos ei mitään uutta voisi esitellä...

      Poista
  3. Voi vitsi miten mainiot rasiat koruille!! ♥
    Iloisia tupareita sulle! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Eija! Tuparit menivät ihan putkeen, kivaa oli. :)

      Poista
  4. Tosi kauniit rasiat!!! Mulle kävi samalla tavalla, että maalaisromanttisuus sai kyytiä. Uusi koti ja uudet tuulet, ihanaa ja piristävää. Neidin huoneesta löytyy vielä hylly romanttisella tyylillä ja se saa kans jonkinlaisen käsittelyn piakkoin. Ideoita toteutukseen etsiskelen edelleen...

    VastaaPoista