lauantai 1. maaliskuuta 2014

Lisää itää


Hei siellä!

Ihana aurinkoinen lauantai, harvinaista herkkua! Ja sattuipa minulle vielä vapaa viikonloppukin! Täällä onkin käytetty valoisa päivä tehokkaasti hyödyksi ja heiluttu kameran kanssa ympäri huushollia. Linssin vangiksi jäi muunmuassa pientä kasvojen kohotusta saanut makuuhuone. Tai paremminkin makkarin "eteinen". Eiliseltä kaupunkireissulta nappasin mukaan H&M Homen itämaisen maton. Otin se lähinnä kokeiluun, mutta koska se näyttää sopivan tuohon (hieman lyhyt, mutta menettelee) niin siihen se saa jäädäkin. Aiemmin ostamani H&M Homen tyynynpäälliset (hieman itämaiset nekin) sopivat nyt hyvin kokonaisuuteen. Ja löytyyhän tuolta yksi buddhakin, tottakai. Jotenkin tuo itämaisuus puhuttelee nyt, senhän kaikki taita tietääkin jo. Pieniä ripauksia siellä täällä yhdistettynä kodin vaaleaan kokonaisuuteen. Saa nähdä kuinka pitkään jaksan katsella tätä tyyliä. Onneksi on aina lupa muuttaa makua ja mieltä. :)

Mut mitä yksi pieni matto saakaan aikaiseksi... No, pakkohan se oli rymsteerata koko huusholli samalla kertaa. Aloitin tavaroiden siirtelyn jo eilen illalla ja sain homman päätökseen tänään. Samalla tietenkin heiluttelin pölyrättiä ja imurikin sai kyytiä. Nyt on siistiä! Samalla katselin kaappien kätköistä tavaroita joita pitäisi laitta myyntiin tänne blogiin ja tori.fi 'hin. Jospa huomenna saisin aikaiseksi kuvata myytävät tuotteet, se olisi yksi askel eteenpäin.

Nyt pitää lähteä treenaamaan ja illalla erään kaksivuotiaan pikkuherran synttäreille.

Aurinkoista maaliskuun ensimmäistä sinulle!!

*AnuElina


15 kommenttia:

 1. Sievältä ja kauniita näyttää! :-) Heti kiinnitin mattoon huomioon ja aloin miettiä missä katselin mutta sivuilla sitten tietysti, se on kyllä upean näköinen! :-)

  Mukavaa lauantaita! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ihan kivasti se tuohon sopii nyt kun silmä on tottunut. :)

   Poista
 2. Tänään ihastelin samaa mattoa, sopii tosi kauniisti makkariisi! <3 Muutenkin ihana pukeutumisnurkkaus koreineen ja kaikkineen! Kyllä nyt kelpaa olla vapailla, kun aurinkokin hellii. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi pihkura, kun se aurinko käväisi meillä vain päivän verran. Tänään satoi lunta!! :(

   Poista
 3. Näyttää ihan uudelta, vaikka vain pieniä juttuja muutit -tosi ihanan näköistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eija! Onneksi pienillä muutoksilla saa välillä ihmeitä aikaan.

   Poista
 4. Kaunis matto. Kiva nähdä tuo vaaterekkikin, kun olen itsellekin alkanut vastaavaa ratkaisua miettiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Vaaterekki on kyllä kiva lisä vaatesäilytykseen. :)

   Poista
 5. Kiinnitin heti huomiota ihanaan mattoon ja uusiin tyynyihin. Sopivat tosi hyvin tuonne, heti mietin mihinhän voisin meillekin tuollaisen laittaa :)

  VastaaPoista