keskiviikko 12. helmikuuta 2014

Ihanuuksia ja inspiraatioita











Jos en ole vielä kertonut niin nyt sen kerron. Indiska on yksi sisustuskauppasuosikeistani. Ehdottomasti TOP 5:ssa. Erityisesti astiat ja tyynynpäälliset vetoavat minun mieleen ja makuun. Kuppeja ja kippoja olenkin viime vuosina ostanut useampia, tekstiilejä vähemmän. Nyt kuitenkin iskin silmäni ihanaan turkoosiin haikaratyynyyn. Yhden yön hauduttelun jälkeen minun oli palattava liikkeeseen ja tyyny päätyi minun sohvalleni eilen. Se on ollut ns. "arvioitavana", hintalaput paikallaan. Mutta nyt kun olen katsellut sitä vuorokauden, olen valmis repimään laput irti. Sen paikka on tuossa minun sohvalla. Sohvalle pääsi myös toinen turkoosi tyyny, mutta sen esittelen sitten kun on riittävästi valoa koko olohuoneen kuvaamiseen. Indiskasta mukaani tarttui muutakin kivaa,eiköhän nekin vilahda täällä blogissa jossain vaiheessa.

Inspiraatio-osuuden hoitaa tällä kertaa tuo uusin Avotakka. Kauniita koteja, inspiroivia ideoita. Turkoosia näyttää olevan sielläkin, mm. tuo minun uusi tyyny vilahtaa yhdessä kuvassa. Turkoosi tuntuu olevan kevään hittiväri (ja minulle se kotiutui jo joulukuun lopussa, otin varaslähdön!). Selailin tänään kaupassa myös uutta Kotiblogit-lehteä, mutta se jäi hyllyyn ihan siitä syystä, että lehdessä esitellyt kodit näen monipuolisemmin blogeissa. Kiva lehti se kyllä on, selailin pikaisesti kassajonossa seistessäni. Onnittelut niille, jotka ovat lehden sivuille päässeet ihania kotejaan esittelemään! :)

Jahas, tämä olikin poikkeuksellisesti päivän toinen postaus, mutta inspiraation iskiessä se täytyy toteuttaa.
Nyt sujahdan keittiöön leipomaan peruna-bataattirieskoja iltateen kaveriksi.

Siispä nyt toivottelen sinulle inspiroivaa keskiviikko iltaa!


*AnuElina


Ps. Tyhmä kyselee taas... Miten saan blogikuvistani isompia? Käytän jo "erittäin suuri"-vaihtoehtoa. Onko jotain muita keinoja? Ja mulle kannattaa sitten vääntää ohjeet rautalangasta, en ymmärrä hienoja termejä ollenkaan.


18 kommenttia:

  1. Herrrkullinen kaffe / teemuki...Turkoosi ja musta nyt niin must :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hieno väriyhdistelmä todellakin! Ja kuppi on tämän hetkinen suosikkini kokonsa puolesta. Siitä on kiva ryystää teetä. :)

      Poista
  2. Laiska kommentoija täällä hei - pitkästä aikaa! =) Oon käynyt kurkkimassa sun Australia-postaukset ja koittanut pysyä "ajan hermolla", mutta ollut aivan liian kiireinen ehtiäkseni jättämään kommenttia.
    Ihana tyyny, ihana kuppi, ihana turkoosi! Minäkin kävin viime viikolla Indiskan alenalesta hakemassa turkooseja kahvikuppeja. Sieltä tekee välillä niin kivoja löytöjä.
    Kuvista en osaa sanoa kuin sen verran, että itse muokkaan ne tiettyyn kokoon ja sitten käytän blogissa sitä alkuperäistä kokoa... Mutta jos alkuperäinen koko on tosi iso, ei taida toimia?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun käyt täällä kurkkimassa vaikket aina kommenttia jättäisikään! :)
      Kiitos kuvavinkistä. Kokeilin heti tähän postaukseen tuota alkuperäistä kokoa ja TOIMII! :)

      Poista
  3. Ah, turkoosia!! <3 My favourite too!
    Olen tumpelo kuvausjuttujen kanssa, mä käytän myös sitä "erittäin suuri"-kokoa, kun klikkaa kuvaa..
    Oliskohan jossain ihan perusopasta tähän bloggaamiseen :o Bloggarin oma ohje ei kovasti tuohon asiaan auttanut

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä kaipaisin kyllä selasta bloggaajan "tumpelo-opasta", vois saada blogin ulkoasustakin persoonallisemman. Mut eihän sitä voi olla kaikessa hyvä, joten koitan niellä sen, että nää tietotekniikkahommelit ei oo mun vahvinta aluetta. ;)

      Poista
  4. Tykkään kanssa etenkin noista Indiskan astioista vaikken niitä yhtään omistakkaan. Ja ehkä ihan hyvä ettei kyseistä kauppaa löydy ihan läheltä ;)
    Ostin tuon Kotiblogit-lehden tänään ihan innoissani, mutta mulle se oli vähän pettymys. Kuten sanoit niin paremmin niihin tutustuu täällä netissä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Indiskalla on nettikauppakin *vink vink*!!!
      Jotenkin tuntuu välilä turhalta ostaa sisustuslehtiä, kun sisustusvinkkejä saa niin paljon ilmaiseksi blogeista. Mutta välillä kuitenkin kaipaa sitä lehden rapistelua ja sivujen kääntelyä niin on pakko ostaa joku irtonumero. Kai mä vähän lehtiaddikti olen...

      Poista
  5. Turkoosi toimii!! <3 Hauska tuo päällinen, joku tuossa viehättää! Indiskassa en ole itse päässyt koskaan käymään, sieltä löytäis varmaan yhtä sun toista kivaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Indiska on "vaarallinen" paikka. Käypäs kurkkaamassa nettikauppaan...

      Poista
  6. Tosi ihania juttuja!!! Turkoosi on kyllä nyt tämän kevään väri meilläkin. Siksak-tyynyn olisin niin turkoosina halunnut, mutta en siihen ostoksilla törmännyt... harmi! Tuo tyyny on kyllä niin hieno, laput vaan irti :)

    Mullakin on käytössä erittäin iso, mutta pitäisi kai löytää se sopiva kuvakoko, jolloin voisi käyttää alkuperäistä kokoa. Mut en oo ainakaan itse sitä vielä tehnyt... pitäis varmaan...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, täytyy irotella laput, tuohon tuo tyyny todellakin jää!
      Mä pienennnän kuvat kokoon 533x800 ja nyt kokeilin tähän postaukseen alkuperäistä kokoa ja se näyttää toimivan hyvin ainakin pystykuvssa. :) Täytyy vielä kokeilla mahtuuko kuvat vaakakuvat tuon kokoisina...

      Poista
  7. Ihanat noi kaikki turkoosit jutut :)
    Mä käytän kanssa erittäin suuri toimintoa.

    VastaaPoista