keskiviikko 7. elokuuta 2013

Manhattan


Jatketaanpas vielä keittiöaiheilla. Eilen esittelyssä oli uusi matto ja jääkaapin "taidenäyttely", tänään asiaa kipoista ja kupeista. Olette ehkä jo huomanneet, että olen ihastunut H&M Homen astioihin (tekstiilien lisäksi). Niitä olen esitellyt ainakin täällä: klik-klik. H&M:n astiamallistot vaihtuvat tiuhaan tahtiin ja täytyy olla kärppänä paikalla, kun jotain uutta tulee myyntiin. Astiat hupenevat kaupasta alta aikayksikön! Netistä saisi varmaan myös tilattua, mutta suosin enemmän hiplaus-nypläys-tekniikkaa kaupassa. Eipähän tarvitse odottaa pakettia, pelätä rikkoutumista, huolehtia palautuksesta jne. 

Tämän kesän/syksyn mallistossa ihastuin kovasti Manhattan-printtiin. Sarjan tarjotin koristaa nyt keittiön avohyllyä. Samaan sarjana ei tietääkseni kuulu muita astioita, mutta tekstiilejä löytyy. Ne ovat vielä harkinnassa... kotoa kun löytyy jo aikamoinen pino keittiöpyyhkeitä, patalappuja jne.

Helsingin H&M Home on uudistanut ilmeensä tietääkseni viime viikolla, mutta en ole sinne vielä ehtinyt. Pitänee piipahtaa siellä ensi viikolla. Saa nähdä mitä ihanuuksia sieltä lähtee TAAS mukaan. 







Monien muiden blogisiskojen tapaan minäkin olen tykästynyt Clas Ohlsonin sisustustavara/astiatarjontaan. Ihmeellistä, että sellaisesta sekatavarakaupasta voi löytää tosi hauskoja, tyylikkäitä ja kauniita juttuja kotiin.
Minun kotiin sieltä lähti edelliseltä reissulta mustat printtipeltipurkit, pari kaunista lasipulloa ja muutama keittiöpyyhe. Nyt alkaa olla keittiön nurkat (ja kaikki muutkin nurkat!) niin täynnä tavaraa, että lienee viisasta pitää pieni shoppailutauko ja koittaa saada turha tavara kiertoon. Kirppispöytä pitäisi varmaan taas varata.








Alimman kuvan Napkins-laatikon olen itse tuunannu rumasta ja halvasta peltilaatikosta. Liitutaulumaalia kanteen ja kylkeen, ja niin saivat kangasservetit uuden piilopaikan. Pitäisikin taas keksiä jotain tuunailtava, on nimittäin aika hauskaa hommaa! :)

Kiitos kun jaksat hengailla täällä! :)

*AnuElina


7 kommenttia:

  1. Ihana tuo tarjotin! Kävin viime viikolla Kuopion reissulla H&M homella eikä siellä mitään tollasia ollut, höh!
    Tykkään ihan sikana teidän keittiöstä muutenkin! Aivan ihania yksityiskohtia, ja moni juttu niiiin sopis meillekin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No onpas outoa että kaikissa liikkeissä ei ole uusimpia juttuja tarjolla! Piipahdapas sitten nettikaupassa, sieltä löytyy. :)

      Poista
  2. Aivan kerrassaan ihania keittiöjuttuja. Kelpuuttaisin meillekin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Olen yksinkertaisen ja kauniin fanittaja. :)

      Poista
  3. Sulla on kyllä kiva värimaailma kaikkien huoneiden sisustuksessa, I like a lot!
    Herkullisia löytöjä nämäkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun värimaailma: musta-valko-harmaa. :) Vaatekaapin sisältö on pitkälti tuota samaa. Vähän väritön persoona? ;)

      Poista