tiistai 6. elokuuta 2013

Kurkistetaan keittiöön

Hei siellä! Tarkenetko? Paistaako? Täällä etelässä paistaa ja porottaa, kesä ei näytä vielä loppuvan, mikä on minulle vaan suuri ilon asia. Täällä tarkenee erinomaisesti, tuuletin pöhöttää tuossa vieressä ja yrittää viilentää iltapäiväauringon lämmittämää olohuonettani. Tänään en kuitenkaan kerro olohuoneesta sen enempää, se on saanut jo huomiota heinäkuun aikana. Nyt siis katse keittiöön. 

Keittiöön olen tehnyt yhden suuremman ja jotain pienempiä hankintoja tässä kesän aikana. Suurimman muutoksen on saanut aikaan uusi matto, kaunis musta-valkoraidallinen matto Kodin1:stä. Eihän se edellinen tähtimattokaan (klik-klik) vanha ollut, ehti olla keittiössä muutaman kuukauden. Se vaan ei istunut enää ollenkaan kodin musta-valkoiseen yleisilmeeseen. Tässä raitamatossa ei näy likatahrat samalla tavalla kuin vaaleassa tähtimatossa, suuri helpotus keittiössä, kokatessa roiskuu. :)

Jääkaapin ovessa on jatkuvassa muutostilassa oleva "taidenäyttely". Uusi maalitulukortti on hauska! Ja pari musta-valkoista magneettia toin matkamuistona kesälomareissultani Barcelonasta. Tämänkin jääkaapin oven olette nähneet aika monessa eri "asussa". Hauska ja helppo tapa tuoda jotain uutta pieneen keittiöön. 

Olenkin varmaan joskus maininnut, että en oikein pidä tuosta ruokapöydästä, siis sen väristä. Koivuahan se on, aika suomlaisen näköinen, mutta tekeisi niin kovasti mieli pistää valkoista pintaan. En vaan uskalla lähteä maalaamaan sitä, ennenkuin joku viisas kertoo, voiko tuollaista pintaa edes maalata onnistuneesti. En viitsi pilata hyvää pöytää... Siedetään sitä siis toistaiseksi koivuisena.


Ihanaista tiistai-iltaa sinulle!

*AnuElina
10 kommenttia:

 1. Ihana kööki <3 Juu tarkenee, ihanat ja just soppelit kelit olleet :) Sulle myös ihanaa tiistai-iltaa <3

  VastaaPoista
 2. kaikkea voi maalata , joten anna mennä vaan !
  matto on ♥ mieki haluaisin uudistaa mun mattoja, mutta nyt on vähän matti kukkarossa ...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hui, uskaltaisinkohan...?
   Mun pitäisi vielä yksi matto uusia, mutta en ola löytänyt mieleistä. Ehkä se joskus tulee vastaan...

   Poista
 3. Ihana matto! Kyllä nyt tarkenee ja kelit on mulla samat ku eteläs olen. Junassa töihin meno on aika hikistä puuhaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en ymmärrä miksi julkisissa kulkuvälineisä ei voi olla ilmastointia. Itse kuljen bussilla ja hikoilla saa joka kerta. Huh. Helteistä en kuitenkan valita! :)

   Poista
 4. Paistaa ja porottaa myös, mutta eipä tuota töissä ilmastoidussa sellaisessa huomaa :(. Kauniin selkeä on keittiösi ja matto erityisesti myös.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos! Pieni ja vaatimaton keittiö...mutta sopiva yhdelle. :)

   Poista
 5. Pirteä matto <3
  Minustakin jääkaapin ovessa pitää olla "kivaa tavaraa". Tosin tällä hetkellä meillä on ko ovessa tylsiä harkka- ja kyytiaikatauluja, jotta tämä arjen logistiikka pelaa, mutta niille pitäisi keksiä jokin oma taulunsa.. Hmm..ideoitavaa ja tuunailtavaa! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minun keittiössä jääkaapin ovi on yksi suurimmista pinnoista mihin ylipätään voi jotain kiinnitää, siksi siinä on oma "keittiötaidenäyttelyni". Seinät ovat täynnä kaappeja, vain pari pientä seinäplänttiä löytyy.
   Mä kuule uskon, että sun käsissä syntyy hieno ilmoitustaulu tms. arjen aikatauluille! :)

   Poista