perjantai 9. syyskuuta 2011

Herkkulahjoja

Nuhaista huomenta vaan!

Täällä tauti jyllää. Nyt vasta tuntuu pääsevän kunnolla vauhtiin, tauti siis. Pää täynnä räkää, makuaistista jäljellä vain rippeet ja ääni kuin Paula Koivuniemellä. Miten osaankin aina sairastua juuri silloin kun on vapaa viikonloppu (ja tällä kertaa pidennetty: pe-ma) edessä????? Hieman katkera olen, myönnetään! No mutta, onneksi tauti ei estä bloggailua. :)


Onko sinusta kiva saada lahjoja ystäviltä? Nautitko lahjojen hankkimisesta/tekemisestä ja antamisesta? Olen tässä viime aikoina pohtinut "lahjomista", antamisen ja saamisen iloa. Itse usein stressaan lahjojen hankintaa. Nykyisin ihmisillä on "kaikkea" ja se lisää haastetta "lahjontaan". Siksi olenkin nyt tietoisesti alkanut boikotoimaan ns. tavallisia lahjoja, joita ihmisillä on kodit pullollaan. Haluan mieluummin keksiä lahjaksi jotain omaperäistä, hauskaa, hassua, itse tehtyä tai lahjan saajaa kuvastavaa. Ei kuitenkaan mitään rojua, joka jää kaapin perukoille odottamaan kirppikselle vientiä.

Olen saanut viikon sisällä kivoja yllätyslahjoja ystäviltä, vaikka merkkipäivistä ei ole vielä tietoakaan. Eihän lahjomisen syynä tarvitsekaan aina olla merkkipäivä. :)
Kävin viime viikolla hoitamassa ystäväni parvekeviljelmiä sillä välin kun hän oli lomareissulla. Kiitokseksi hän toi Italiasta iloisen väristä pastaa ja hauskan pikkupurkin oliiviöljyä.


Naurettiinkin yhdessä, että nämä sopivat niin hyvin minun sisustukseen, että eihän niitä raski ruuaksi valmistaakaan!Viime viikolla toinen ystäväni ilahdutti minua hauskalla sulkaalevyllä. Pointti ei suinkaan ollut se suklaa, vaan SE KÄÄRE! Katsokaa nyt, voiko osuvampaa ollakaan sinkkunaiselle! :)


Tämä säästetään ja nautitaan vain tosi tiukan paikan tullen. Ja tietysti mielellään hyvässä seurassa! Jaettu ilo on paras ilo. :)

Ihania, hauskoja ja osuvia lahjoja, kiitos! Tähän minäkin yritän pyrkiä kun seuraava lahjahankinta on edessä.

*AnuElina

1 kommentti:

  1. Rakastan lahjojen antamista! Mutta vain silloin kun ei ole pakko ostaa lahjaa, tiedäthän... Joulu on vähän stressaava, mutta spontaanisti ostetut jutut, jotka oikein vaativat tulevansa annetuksi tietylle henkilölle, ovat parhaita :)

    VastaaPoista