maanantai 27. kesäkuuta 2011

Kesäkukkia ja hellettä

Olipas ihana palata arkeen (paitsi töihin...) juhannuksen juhlinnan jälkeen. Arkirytmi ja -rutiinit eivät ehkä olekaan aina niin ikäviä kuin yleensä ajatellaan. Minun arki on ainakin useimmiten ihan kivaa, etenkin kesällä: lenkkeilyä, terveellistä ruokaa, makoisia unia, kodin laittamista, kauppareissuja, sohvalla rötköttelyä, pieniä päähänpistoja...

Tänään palasin kymmenen tunnin työpäivän jälkeen ryytyneenä ja uupuneena kotiin kukkaniityn kautta. Tuli ihan pikkutyttö-fiilis. Olen ollut kukkafani ihan pienestä asti. Viisivuotiaana tein jo itse omat kukkaseppeleet ja kävin kauppaamassa kukkakimppuja naapureille karkkirahan toivossa. Kukkavillitys ei ole siitä mihinkään laantunut...paitsi etten enää kaupustele naapureille. ;) Pienen haasteen vaan nykypäivänä tuo se, että ihania kukkaketoja on todella vähän, etenkin täällä kaupunkialueella. Onneksi kotini läheltä löytyy jotain horsman lisäksi... Sidoin kukista kolme ihanaa pientä kimppua ja nyt ne kaunistavat kotiani. Mustikanvarvut käyvät muuten tosi hyvin kimpun reunoille vähän niinkuin "kaulukseksi" ja kokoamaan kimpun yhteen. 

Ihanaa kun helteet palasivat vihdoin, on tätä lämmintä säätä taas odotettukin! Voi kun loma alkaisi jo. Vielä pitää jaksaa puurtaa töissä reilut kaksi viikkoa. Mutta vaikka huomenna ei vielä loma olekaan, niin on ihan selvästi biitsipäivä, josta aion nauttia! :)

AURINKOISTA VIIKON ALKUA!!

*AnuElina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti