tiistai 7. kesäkuuta 2016

Kesän herkkuvärit
Huomenta!

Mistä huomaa, että on kesä? No, blogissa on ainakin taas tosi hiljaista, kun kaikki ulkoaktiviteetti vie ajan koneella istumiselta. Onneksi kesän huomaa myös siitä, että luonto on täynnä ilmaista kauneutta, jopa kotiin tuotavaksi asti. Villit lupiinit rehottaa tällä hetkellä joka nurkalla, myös oman kotitaloni. Eilisen aamulenkin päätteeksi kävin taittamassa muutaman lupiininvarren maljakkoon tuomaan väriä ja kesää kotiin. Tämän aamun vaaleanpunainen smoothie sopii vaan niin hyvin pinkkeihin lupiineihin, pakkohan ne oli yhdistää. Kesä, värit, luonto ja kevyet terveelliset herkut! Ihan parasta!

Aurinko näyttää paistavan ihanasti myös tänään ja mittarin lukematkin ylittävät eiliset, joten ulkoilua varmasti luvassa tänäänkin. Mutta sitä ennen salille allirääkkiin!

Aurinkoista kesätiistaita sullekin!


*Anu


18 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia! Kesän huomaa todellakin siitä, että jää tämä blogi ihan toiseksi, kun ei viihdy sisällä koneen ääressä, vaan kaiken vapaan haluaa nauttia ulkona, kauniista kesästä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä se näin on, mieluummin liikun ja touhuan ulkona kuin sisällä tietokoneen ääressä. Voi kun sää taas lämpenisi...

   Poista
 2. Kauniit lupiinit! Täällä niitä olen tavannut vain puutarhalla taimimyynnissä. Muutenkin täältä puuttuu kokonaan luonnonkukkien kotikäyttö, ihmiset pitävät sitä tuomittvana tekona. Joskus vaivihkaa olen jotain uskaltautunut mukaan nappaamaan, mutta liian usein on jotain kaunista jäänyt puskaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onko kukkien poimiminen siellä ihan oikeasti kiellettyä vai ajattelevatko ihmiset vaan niin, että niitä ei saa poimia? Jännä juttu...

   Poista
 3. Oi miten kaunis kimppu!Aivan ihanat värit! Mua aina jännittää kerää kukkasia luonnosta kaikkien öttiäisten takia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Lupiinit ovat minusta kauniita, vaikka toisten mielestä ovatkin "rikkaruohoja". Minun maljakosta niitä kuitenkin löytyy joka kesä. :) Kukkia kannattaa vähän ravistella ennenkuin tuo sisällä, sitten ne öttiäiset putoilee suurimmaksi osaksi. Nyt en huomannut että olisi tullut yhtään salamatkustajaa sisälle.

   Poista
 4. Mitkä herkkuvärit! Meillä on lupiinit vielä melko pieniä, mutta just kävin nappaamassa yhden pikkuisen kahvipöydälle maljakkoon. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olenkin ihanan värikäs kimppu?! Täällä etelässä alkaa olla lupiininkukinta jo loppusuoralla, enää ei viitsi tuoda sisäle kun varisevat jo niin paljon.

   Poista
 5. Kyllä nuo lupiinit ovat kauniita, eilen juuri koiralenkillä niitä ihastelin, mutta en viitsinyt koko lenkkiä mukana retuuttaa, täytyy tänään tehdä lenkki toisin päin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kauniita ovat ja tuoksukin aika miellyttävä!

   Poista
 6. No nyt on väriä, mutta hyvältä näyttää silti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Väriä mun kodissa... Joo, kukkien muodossa, eipä juuri muuten.

   Poista
 7. Miten namu kimppu, nuo värit tosiaan hurmaavat! <3 Ihania! :-)

  Täällä odotellaan lomaa, ja mökkeilyä, ja kun pääsee keräämään luonnon ihanuuksia maljakkoon mökkiteiden varsilta :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Loma alkaa olla mielessä täälläkin, vielä tämä viikko töitä...

   Poista